Container

A fost lansat noul meniu Container

A fost lansat noul meniu Container

A fost lansat noul meniu Container

Știm că încă e toamnă, dar vrem să te anunțăm că Moș Crăciun a venit ceva mai repede de data asta: am lansat noul meniu Container.

Am introdus noi preparate, am adaptat preparate vechi și ți-am pregătit și combinații la care nu te așteptai. Bucătarii noștrii au analizat îndeaproape situația până în punctul în care au realizat că bucătăria are nevoie de un update. Ne bucurăm tare că s-a întâmplat asta, pentru că avem ocazia să-ți prezentăm niște super preparate care și-au făcut loc în meniul Container. 

Am fi așteptat până de Crăciun, ca să facem tuturor un bine meritat cadou, însă gustul divin al noilor preparate nu le-a lăsat să facem asta. 

Așadar, e aici, noul meniu Container. Bucătarii au vrut să dea o nouă aromă, dar să păstreze gustul clasic. Au vrut să aducă o explozie de gusturi, dar să rămână fideli rețetei. Nu știm cum, dar au reușit.

Noul meniu Container ți-a pregătit un mic dejun special

Cum știm că, uneori, începutul de zi poate fi dificil, iar soarele pare că răsare cu ciudă, am pregătit un mic dejun special care să-ți coloreze ziua. E genul de mic dejun care te face să vrei să te dai jos din pat, care te umple de energie și care-ți aduce un super aport nutritiv. E super-eroul meniului nostru. 

Tune ur breakfast este o idee implementată de multe restaurante. Cum știm că gusturile nu prea se discută și, câteodată, vrei să-ți faci singur omleta, îți dăm ocazia asta. 

Poți să-ți prepari omleta ca la mama acasă sau așa cum vrei tu. Ai posibilitatea de a alege dintre mai multe ingrediente pentru a-ți personaliza omleta. Pe lângă omleta cu pâine și ingrediente la libera alegere, mai găsești în noul meniu Container alte câteva sugestii de mic dejun care spunem noi că-ți vor face cu ochiul. Am scris un articol despre meniul de mic dejun de la Container, pe care îl găsești pe blogul nostru.

245048395 4738200932877415 3389815982213076092 n

Burgerii, veteranii din meniul Container

Nu ne lăudăm, însă la capitolul burgeri n-am schimbat mare lucru. Tocmai pentru că ne-ați spus atât de multe lucruri bune despre burgerii Container, încât n-am vrut să le stricăm reputația. 

Acei burgeri delicioși, făcuți din ingrediente naturale și care conțin sosul casei preparat chiar de noi se găsesc în noul meniul Container. Burgerii sunt prânzul nostru favorit, iar dacă și pentru tine sunt atât de buni, te invităm să le mai dai o încercare, în cazul în care ai uitat gustul. Mai mult, fiecare burger vine la pachet cu sos din partea noastră. Vrem neapărat să știi că toate ingredientele folosite de noi sunt naturale și proaspete. Gustul bun al preparatelor noastre este dat în mare parte de calitatea ingredientelor, și mai apoi de iscusința bucătarilor.

Meniu veggie și alte minunății la Container

Sigur că n-am renunțat la faimoasele noastre tortilla, pe care le găsești în restaurant cu note ușor mai puternice și gust mai aromat. Tot în meniu găsești și paste, salate și preparate pentru copii. 

Pentru că și nouă ne place să renunțăm la carne din când în când, am lansat și un meniu complet veggie. Burgeri delicioși, wok, buritto și tortilla, toate în variantă vegetariană se găsesc la Container. Meniul nou este lansat și este minunat să vedem că multă lume îl adoră. Dacă încă n-ai încercat preparatele noastre, te invităm la restaurant. 

Între timp, îți reamintim că aplicația Container Street Food Suceava se găsește în mod gratuit în App Store și Google Play. Acolo, la doar un buton distanță, găsești preparatele tale preferate.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația