Container

Aici găsești cel mai bun mic dejun din Suceava

Aici găsești cel mai bun mic dejun din Suceava

Aici găsești cel mai bun mic dejun din Suceava

Cel mai bun mic dejun din Suceava nu e departe de tine. Poate fi la o terasă încălzită cu aspecte funky și vedere la stradă sau la un telefon distanță. În orice caz, cel mai bun mic dejun din Suceava e la Container Street Food. 

Ca de fiecare dată, suntem cu ochii în patru la părerea ta, ca mâncarea care îți ajunge pe masă să-ți satisfacă 100% apetitul. Prin urmare, te-am ascultat și știm că-ți place un mic dejun plin de nutrienți, care să-ți sature stomacul și să-ți dea energie pentru întreaga zi. Un astfel de mic dejun din Suceava îl găsești la Container Street Food. 

Toată lumea spune asta și toată lumea are dreptate: micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Este masa care trebuie să-ți asigure aportul de energie și de nutrienți. Este, totodată, cel mai bun început pentru un regim alimentar sănătos. 

Dacă încă sari peste micul dejun, sunt o mulțime de motive pentru care nu ar trebui să faci asta.

Uite de ce NU ar trebui să sari peste micul dejun:

  1. Cel mai bun mic dejun din Suceava te ajută să scapi de greutatea în plus. Da, e pe bune și nu facem sale. Studiile de specialitate arată că oamenii care sar peste micul dejun au cu 50% mai multe șanse să se îngrașe. Micul dejun îți reglează organismul, iar respectarea meselor principale ale zilei te va ajuta să scapi de obiceiul de a mânca noaptea. Care, știm bine, îngrașă. 
  2. Un mic dejun adecvat este cel mai bun start pentru un regim alimentar sănătos. 
  3. Micul dejun îți reactivează organismul. După ore bune de somn liniștitor, organismul tău are nevoie de un restart. Și nu cafeaua poate să-i ofere asta, ci un mic dejun. El întărește organismul și pornește sistemul de ardere a grăsimilor.
  4. Also, dacă alegi cel mai bun mic dejun din Suceava dimineața, nu vei mai simți o foame atât de mare pe parcursul zilei. Vei mânca mai puțin la prânz și cină. Așa, vei reuși să atingi greutatea pe care ți-o dorești sau să o menții pe cea pe care o ai.
  5. Cel mai bun mic dejun din Suceava îți îmbunătățește relația cu prietenii și familia. Este vorba despre micul dejun de la Container. Și dacă-ți aduci și prietenii sau familia cu tine, veți petrece timp frumos împreună în timp ce dați de cap apetitelor nesătule.

De când e lumea, micul dejun a purtat coroană. Și asta datorită multiplelor beneficii pe care le are. 

ISTORIA MICULUI DEJUN

Totuși, a fost o perioadă când un mic dejun nu era văzut atât de bine, din cauza influențelor englezești și din motive religioase. 

„Breakfast”, adică breaking the fast însemna încheierea perioadei de post de peste noapte. Religia creștină considera micul dejun un fel de păcat al grabei, fiind asociat cu lăcomia culinară. 

În perioada respectivă, nu nobilimea era cea care servea un mic dejun la ora potrivită. Nici măcar copii și bătrânii. Cei care se puteau bucura de un mic dejun bun erau muncitorii, deoarece ei aveau nevoie. 

Făcând această asociere, nobilii nu luau micul dejun, deoarece ar fi fost asociați cu săracii. Totuși, făceau excepție nobilii care călătoreau foarte des sau la intervale regulate, deoarece ei aveau nevoie de un mic dejun sățios pentru a rămâne plini de energie. 

La începutul secolului 15, micul dejun a fost acceptat de toată lumea și tot acum a început să fie introdusă și carnea în cea mai importantă masă a zilei.

În secolul 16, au apărut în Europa și băuturile la micul dejun: sucul natural, ceaiul sau laptele.

Micul dejunul secolului 17 pentru cei „săraci” era pâine cu unt, terci sau chiar bere cu pâine. Mai târziu, au apărut ouăle la micul dejun și chiar sandwich-ul.

Cel mai bun mic dejun din Suceava îl găsești la Container 

Sigur că a trecut foarte mult timp, iar rețetele au evoluat constant. Acum, în România, la micul dejun sunt constant prezente ouăle. 

Prin urmare, cum suntem nițel tradiționaliști și ți-am promis cel mai bun mic dejun din Suceava, omleta are loc de onoare în meniul nostru. 

Așa că la mic dejun la Container Street Food Suceava te așteaptă cea mai bună omletă din oraș, în mai multe variante. De ce să mănânci omletă la cel mai bun mic dejun din Suceava?

Pentru că omleta este bogată în proteine și nutrienți necesari organismului tău. Mai mult, omleta îți oferă senzația de sațietate și te face să mănânci ceva mai puțin în restul zilei. 

Meniul Container Street Food îți propune următoarele sortimente de omletă:

mic dejun din Suceava
  • omletă cu bacon în tortilla. Cu ouă, bacon, salată, roșii și tortilla, omleta asta te face să uiți dacă ai dormit prost sau te-ai trezit fără energie. Cât ai spune mic dejun, te pune pe picioare și-ți oferă senzația de sațietate.
  • omletă împăturită. Ah, parcă deja o văd: cu bacon gătit atât cât trebuie, fără ulei mult, cu ouă și mozzarela presărată deasupra, cu mix de salată și ceva gust de avocado cu toast, omleta împăturită e dorul stomacului de bun.
  • ouă picante în chiflă. Dacă vrei un început de zi on fire, ăsta e cel mai bun mic dejun din Suceava pentru tine.
  • ouă poșate cu sparanghel și sos olandez. Ce spuneam noi de mic dejun sănătos? Ah, ăsta este cel mai potrivit.

Mic dejun din Suceava fără ouă

Dacă ouăle nu sunt preferatele tale în materie de mic dejun, atunci poți să alegi și un sandwich container. Preparat ca un mic dejun între două felii de pâine, nu exagerăm când spunem că o să te dea pe spate. 

Și-apoi, mai avem și mic dejun Container. O explozie fină de gusturi ce-ți lasă curcubee pe cerul gurii și-ți gâdilă simțurile. Cu ouă, cremvuști, bacon, legume și toast, micul dejun Container este startul perfect al oricărei zile.

Și cum cel mai bun mic dejun din Suceava n-ar fi ce este fără legume, fiecare preparat are cel puțin jumătate de farfurie verde: fie că e vorba despre salată sau despre legume, ținem la sănătatea noastră. Așa că te încurajăm și pe tine să mănânci cât mai multe legume. 

Startul unei noi zile poate fi dificil, dar cel mai bun mic dejun din Suceava sigur îl îmbunează. 

Și dacă vrei mai multă mâncare de la noi, nu uita de meniul zilei pe care încă ți-l punem la dispoziție. 

La doar 20,99 de lei, mănânci cât să fii sătul o zi întreagă. Nu pierde pauza de masă răsfoind indecis prin meniu. Alege meniul zilei și savurează cea mai bună mâncare din Suceava la tine acasă sau la birou.

Urmărește-ne si pe facebook

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația