Bucovina altfel: reinterpretarea aromelor clasice de burgeri

Bucovina altfel: reinterpretarea aromelor clasice de burgeri

Bucovina altfel: reinterpretarea aromelor clasice de burgeri

Să mănânci n-ar trebui să fie o activitate fadă, lipsită de sens. Ar trebui să fie o experiență în sine, mai ales că o singură masă poate să-ți schimbe starea pentru întreaga zi. Noul meniu de burgeri de la Container exact asta face: îmbină tradițiile Bucovinei cu răsunet modern și inovator, ca tu să rămâi surprins, încântat și binevoitor după orice masă la noi.

Redescoperă Bucovina cu meniul nou de burgeri

Dacă Bucovina are un tezaur unic, atunci noi am mai adăugat câteva lucruri de valoare aici. La Container Street Food Suceava am reimaginat tradițiile Bucovinei în burgeri delicioși, care spun o poveste cu fiecare mușcătură. Fie că ești sucevean sau doar în trecere pe la noi, burgerii Container sunt o modalitate bună de a experimenta bogăția regiunii.

Meniul nostru este conceput pentru a satisface diverse gusturi, asigurându-se că toată lumea găsește ceva bun. Iată o privire asupra vedetelor noastre:

1. Albastru de Voroneț . Inspirat de albastrul iconic al Mănăstirii Voroneț, acest burger este o sărbătoare atât pentru ochi, cât și pentru stomac. Chifla albastră cuprinde o bucată suculentă de carne de vită, cu murături, salată verde proaspătă și un sos special care adaugă un finisaj cremos. În găsești oricând la noi pe site pentru comandă sau în aplicația noastră gratuită: Container Street Food Suceava.

2. Brâncuși Blend Street Burger. Aducându-i un omagiu renumitului sculptor Constantin Brâncuși, acest burger este o operă de artă. Cu un amestec suculent de carne de vită și porc, este acoperit cu ceapă caramelizată, rucola și un sos bogat, toate servite într-o chiflă neagră de cărbune – declarația noastră îndrăzneață.

3. Macaron twist burger. Cu o chiflă colorată cu sfeclă, făcută în bucătăria noastră, carne de vită, spicy mayo și legume, asortate cu sos de iarut și mentă, acest burger este supriza de care ai nevoie. Îl găsești atât pe site cât și în aplicația noastră, însă îți recomandăm să-l încerci chiar în restaurant. 

Ingrediente de calitate în burgerii noștri

Cu toate că burgerii sunt îndrăzneți și moderni, aproape toate ingredientele pe care le folosim sunt din surse locale. Colaboram cu fermieri și producători pentru a ne asigura că fiecare mușcătură este plină de cele mai bune arome pe care Bucovina le are de oferit. 

În timp ce burgerii noștri sunt punctul culminant, în meniul nostru găsești o mulțime de preparate noi și captivante. De la cartofii prăjiți crocanți și aurii până la desertul Smash the Brownie, există ceva care să satisfacă orice poftă.

Vino la Container Street Food Suceava să te bucuri de o atmosferă primitoare și de un loc unde poți savura liniștit o masă gustoasă alături de familie sau prieteni.  Credem că mâncarea bună reunește oamenii și suntem dedicați creării unui spațiu în care toată lumea se simte ca acasă.

Vino să ne vezi de luni până joi, de la 11:30 la 22:30 și de vineri până duminică, de la 11:30 la 22:50. Preferi să te bucuri de ofertele noastre delicioase acasă? Serviciul nostru de livrare se asigură că mâncarea preferată este la doar un clic distanță. Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook – Container Street Food Suceava – ca să rămâi la curent cu ultimele noastre noutăți și să faci parte din comunitatea Container.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență