Container

Burgeri de post și meniu de post în Suceava

Burgeri de post și meniu de post în Suceava

Burgeri de post și meniu de post în Suceava

Burgeri de post, desert de post, meniu de post și cam tot ce vrei pentru perioada asta frumoasă de iarnă găsești la Container Street Food Suceava. 

Așa cum o facem în fiecare perioadă de post, și de data asta ne-am înarmat cu preparate super bune. Iar dacă ești de părere că mâncarea de post nu are gust, încă n-ai încercat meniul de post de la Container. 

Nu ne crede pe cuvânt, vino în restaurant și încearcă preparatele noastre. Ca să te convingi, aruncă o privire și peste secțiunea de recenzii a paginii noastre de facebook. O să vezi acolo că oamenii sunt încântați de preparatele noastre și spun că mâncarea de post e „cu gust și o explorize de arome”. 

Chiar dacă, în general, mâncarea de post n-are cea mai bună reputație, bucătăria de la Container i-a spălat numele. Atât de bine, încât o să vrei să mănânci doar mâncare de post. Meniul de post adună toate punctele pe care ar trebui să le aibă o mâncare bună. 

Are doar ingrediente proaspete, de calitate și cumpărate de la producători locali. Gustul este unul deosebit, iar cantitatea din farfurie este pe măsura așteptărilor. Meniul de post de la Container îți aduce preparate variate, cu gust peste media restaurantelor sucevene. Doar așa am reușit să te facem să te întorci de fiecare dată.

Meniu de post la Container Street Food Suceava

N-ai crede, dar mâncarea de post poate fi extraordinar de bună. Nu ai nevoie nici de carne și nici de lapte sau ouă ca un preparat să fie bun de tot. Ai nevoie de un bucătar la fel de priceput ca cel de la Container. 

Aici, mâncarea e mai ceva decât la mama acasă: e ca la acele restaurante la care îți permiți să mănânci rar, dar știi dai doar de preparate delicioase. Mâncarea de post nu trebuie să fie mâncarea de la bunica sau de la mama acasă, trebuie să fie preparată ca la carte și trebuie să adaugi puțină inventivitate. 

Așa, obții o explozie de gusturi și arome care reușesc să te dea pe spate și să te facă să vrei să iei și la pachet. Secretul nu e chiar atât de secret. Avem mare grijă ce ingrediente folosim pentru că, așa cum știi și tu, o roșie prea coaptă și una prea crudă n-au același gust și pot altera mâncarea.

Bucătarii noștri sunt mândria noastră și știm că bucatele care ies din mâinile lor te vor mulțumi de fiecare dată. Nu folosim aditivi, nu folosim vegeta, punem dragoste și cam tot ce mai cere o rețetă bună. Ți-am promis de la început, așa că facem: folosim doar ingrediente naturale, din cele mai bune surse: nu ne place convenționalul, ne place mâncarea bună.

Ce găsești de post la Container Street Food Suceava

Ar fi cam general să spunem că de toate, dar cam așa este. Am pregătit un meniu de post variat, din care să poți alege mai multe sortimente. Toate absolut grozave, gata să-ți încânte papilele gustative. Ai atât mâncare gătită cât și junk food.

Burger de post și meniu burger veggie. Cum la burgerit ne pricepem cel mai bine, nu se putea să lipsească din meniul de post burgerul vegan. E făcut ca la carte, cu mult gust bun și cu acea explozie despre care îți zicem. Are carne de soia, legume fresh, sosul care ne-a consacrat și o cantitate suficient de mare încât să te saturi, dar să nu-ți mai rămână în farfurie.

 Găsești atât burger simplu, cât și sub formă de meniu: cu cartofi, suc și sos. Porția ta variază în funcție de preferințele tale. Pentru zilele în care vrei să mănânci cât mai sănătos, am pregătit și salate vegetariene. Tot în meniul de post mai găsești și paste, veggie buritto, veggie tortilla și wok vegetarian. Mâncarea de post poate să aibă un gust grozav și o găsești la Container Street Food Suceava. Intră în aplicația gratuită și comandă-ți felul preferat de mâncare. Ne găsești și pe www.containerstreetfood.ro.

meniu de post
meniu de post
Scroll to Top
transport container 02
transport container 01
logo container negru
Descară aplicația