Burgeri Suceava: 10 secrete pentru burgerul perfect.

Burgeri Suceava: 10 secrete pentru burgerul perfect.

Burgeri Suceava: 10 secrete pentru burgerul perfect.

Am scris multe despre burgeri Suceava, dar avem o scuză bună: ne plac tare. 

Chiar dacă este perioada postului, află că și burgerii pot fi de post, așa că te poți da liniștit la gătit. 

Între timp, noi îți lăsăm câteva secrete pe care să le știi data viitoare când vrei să faci un burger ca la carte. 

Aceste secrete au fost enunțate de cei mai mari bucătari ai lumii. Totuși, vei rămâne surprins de cât de logice sunt unele. 

Află că noi le punem pe toate în aplicare, asta ca să-ți punem pe masă cel mai gustos burger.

Burgerul este deja o tradiție în Statele Unite și așa devine și la noi. 

Și dacă ești de părere că burgerul e o bucată de carne între două chifle, află că părerea ta e greșită. 

Burgerul este o mâncare bună, complexă și care conține o combinație explozivă de arome. Este un preparat complicat și care riscă să fie defăimat dacă nu e gătit după rețetele celebre. 

Burgeri Suceava: rețeta perfectă

Primul pont pe care ți-l putem da este să folosești carne cât mai proaspătă. În cazul oricărui preparat, proveniența cărnii este foarte importantă. 

Mai ales atunci când vorbim de un preparat care are la bază carne. Folosește carne a cărei proveniență o știi și pe care să o prepari în bucătărie proprie. N-ai crede, dar e crucial.

Apoi, alege o carne care are grăsime de cel puțin 15-20%. Cu toate că la multe preparate e recomandat să consumăm carne fără grăsime, la burger e fix invers treaba. 

Pentru o suculență clasic burger, ai nevoie de carne împănată. Grăsimea despre care îți vorbeam este importantă pentru că ține chifteaua compactă și frăgezește carnea.

Atunci când te apuci de format chifteaua, folosește carnea cât mai rece. Mai mult, frământ-o cât mai puțin și cât mai repede. Topirea grăsimi din carne duce la o chiftea moale și lipicioasă și sigur nu vrei asta.

Burgeri Suceava, treabă de oameni serioși

Dacă te-ai hotărât să faci burgeri înseamnă că ești pus pe treabă serioasă. Prin urmare, asigură-te că faci treaba ca la carte. 

Și tot ca la carte trebuie să arate și rezultatul final. Așa că următorul pas de care trebuie să ții cont este cântărirea chiftelei. 

Nu vrei să ai o chiftea prea mare sau prea mică, pentru că afectează gustul și echilibrul burgerului. După ce ai format-o cum trebuie, asezoneaz-o abia când e gata! 

Da, nu înainte. Sarea adăugată după ce chifteaua e formată, ajută la sigilarea sucurilor cărnii în interior. Dacă ți s-au dezintegrat burgerii pe grătar, motivul e ăsta: ai asezonat carnea, cu chifteaua gata formată.

Echilibrul e necesar și în cazul unui burger

Sigur ți s-a întâmplat să mănânci un burger Suceava și să ai impresia că lipsește ceva. O legumă, un sos, puțină sare. 

Degeaba ai chifteaua perfectă dacă nu ai pus ingredientele în proporția corectă. Carnea grasă mereu va avea nevoie de ceva acid. Atât pentru gust, cât și pentru digestie. 

Vorbim despre legume crude, murături, salată. Sosul e nelipsit, pentru o mai bună savurare. Sosul e musai să fie de casă și preparat din ingrediente naturale.

Și, dacă tot ai depus efort să iei carne de calitate și proaspătă, fă aceeași treabă și cu chifla. Nu strica echilibrul burgerului și încearcă să faci tu o chiflă care să nu conțină zahăr din belșug. 

După ce te-ai ocupat și de aspectul ăsta, începe prepararea. 

Prăjește chifla pe partea care a fost tăiată. De ce? Pentru că ingredientele din burger conțin multă apă și n-ai vrea să ai pâinea udă.

Și nu în ultimul rând, pune lângă burgerul ăsta bun o băutură acidulată. Nu degeaba merge așa bine cu burgeri Suceava. 

Și, al doilea nu în ultimul rând… pune ceva voie bună în burgerul ăla. Fă-l ca și când e ultimul burger pe care-l mănânci și va fi delicios. 

În orice caz, dacă vrei un burger ca la carte, echipa Container Street Food te invită la restaurant. 

Ți-am pregătit burgeri Suceava, gătiți ca la carte, cu ingrediente proaspete și cu o explozie de gusturi și arome. Așa cum ar trebui să fie un burger de fapt. 

Acum poți să dai comandă de mâncarea ta preferată simplu și rapid, folosind aplicația Container. 

Alegi ce-ți place, plasezi comanda și noi suntem la tine în doi timpi și trei mișcări. 

Găsești aplicația noastră folosind link-urile următoare: http://bit.ly/37jf3OZ   http://apple.co/2NbbMKz

Aplicația este gratuită! 

Între timp, te invităm în restaurant, unde te așteptăm cu voie bună, zâmbete și mâncare gătită delicios. Dacă încă nu ai fost în restaurantul nostru, aici găsești câteva motive pentru care să ne faci o vizită: ce pierzi dacă nu vii la Container Street Food Suceava.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență