Container

Burgeri Suceava – 3 rețete celebre în lume pe care să le încerci

Burgeri Suceava – 3 rețete celebre în lume pe care să le încerci

Burgeri Suceava – 3 rețete celebre în lume pe care să le încerci

Cauți burgeri Suceava? Dacă ai chef de gătit, ți-am pregătit 3 rețete pe care să le încerci la tine acasă. 

Fie că e vorba despre o cină sau o întâlnire cu prietenii, burgerii sunt perfecți indiferent de ocazie. Am adunat aici câteva dintre rețetele noastre preferate pe care să le încerci. Aproape că suntem siguri că-ți vor plăcea și că vor face orice seară una mai ușor de savurat. 

Burger ca la MC, dar mai gustoși

Dacă ți-e poftă de un Big Mac, dar vrei ceva mai bun, uite aici o rețetă pe care să o încerci. Conține două bucăți de carne, amestec de salată, castraveți murați, roșii, ceapă, sos la alegere, brânză și făină de susan. Toate, între două jumătăți de chifle. Se prepară bucățile de carne până când sunt bine făcute. Se adaugă amestecul de salată, roșii, castraveți și ceapă. Sosul e compus din maioneză, ketchup, muștar și oțet. Se adaugă brânza și se asamblează burgerul. 

Burger californian – burgeri Suceava

Burgerul californian a fost inventat în 1948 și este unul dintre cei mai populari din lume. Este compus din carne, roșii, ceapă salată și sos special, între două bucăți de chiflă. Se prepară carnea pentru 3 minute, până când este bine făcută. Sosul conține ketchup, muștar și maioneză. În America, acest burger este cel mai popular. 

Burger Whopper, preparat acasă

Burgerul Whopper a fost inventat în 1957. Conține carne, roșie, salată, ceapă, castraveți murați, sos și chifle. Pregătește carnea până când este bine făcută, asamblează burgerul și adaugă ketchup din plin. 

Burgeri Suceava – valori nutriționale

Un burger obișnuit poate să aibă conținut variat nutrițional, în funcție de ingredientele pe care le folosești. În medie, un burger cu carne de vită și pâine cu susan poate avea în jur de 400 de calorii. Poate conține 30 g proteine, 25 g grăsimi, 35 g carbohidrați și colesterol cuprins între 75-100 gm. Burgerii au și o cantitate semnificativă de sodiu. 

Burgeri Container

Facem poate cei mai buni burgeri din Suceava pentru că reușim să adunăm doar ingrediente calitative și să folosim cele mai ingenioase sosuri. 

Unele dintre cele mai populare rețete de burgeri de la Container sunt:

Burgerul Container – Cu carne de vită, cheddar și legume, aceste burger e doar 30 de lei și îl poți comanda aici: Meniu Burger Container 360g/180g

Burgerul Totul sau nimic – Exact cum spune și numele, acest burger este totul sau nimic. Conține carne de vită și sweet mustard, e doar 35 de lei și poate fi comandat aici: Meniu Burger “Totul sau nimic” 550g/150g/35g

Kings Burger – Carne de vită, bacon prăjit, cașcaval și legume – rețeta noastră pentru un burger regal. Este 31 de lei și poate fi comandat aici: Meniu King’s Burger 350g/180g :: Container

Îți reamintim că am lansat și aplicația Container Street Food Suceava, care poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Acolo găsești tot meniul nostru și poți plasa rapid comanda. Unul dintre colegii noștri vine în cel mai scurt timp la tine. 

Istoria burgerului

Se spune că istoria burgerului a început în Mongolia, unde călăreții își doreau o mâncare ușor de transportat. Rețeta s-a răspândit rapid în Europa prin cruciade și a fost cunoscută la început sub denumirea de kebab.

Imigranții germani au adus conceptul în SUA, în secolul 19. În anii 1920,  White Castle a fost primul lanț de restaurante care a servit și popularizat această rețetă, inițial în SUA și apoi în întreaga lume. 

Azi burgerul are mii și mii de variante, devenind un simbol al culturii americane și una dintre rețetele noastre preferate.

Scroll to Top
transport container 02
transport container 01
logo container negru
Descară aplicația