Container

Burgeri Suceava și meniuri burgeri. Cele mai dubioase rețete. Ai mânca așa ceva?

Burgeri Suceava și meniuri burgeri. Cele mai dubioase rețete. Ai mânca așa ceva?

Burgeri Suceava și meniuri burgeri. Cele mai dubioase rețete. Ai mânca așa ceva?

Când te gândești să iei burgeri Suceava sau meniuri burgeri, te gândești instant la gustul suculent al burgerului, la textura moale și caldă a pâinii, la sosul bun, natural, carnea fragedă și legumele ce echilibrează aromele perfect. Ți se face instant poftă și parcă abia aștepți să ajungă la tine comanda.

Ca să știi, nu toți burgerii sunt pentru toate gusturile. Cum acestea nu se discută, există rețete de burgeri și fast food în general pe care le-ar mânca doar un procent super mic de oameni. De ce spunem asta? Pentru că ingredientele sau felurile de preparare sunt cel puțin uimitoare.

De-a lungul timpului, ne-am învățat deja că bucătăriile lumii sunt la poli opuși și că da, gusturile chiar nu se discută.

Dacă în trecut oamenii consumau adesea animale de companie, azi, aceste gusturi dubioase s-au îndreptat către cele mai ciudate combinații.

Burgeri Suceava și hotdogs negri

În Asia, mai multe restaurante de tip fast-food și-au dorit să iasă în evidență și să atragă mai mulți clienți de partea lor. Cum? Au colorat în negru preparatele cu cerneală de sepie.

Au produs astfel burgeri, meniuri burgeri și mâncare fast-food neagră complet. Chiar dacă arată total neobișnuit, un burger negru nu e cu nimic diferit la gust de unul normal. Asta pentru că cerneala de sepie nu are un gust specific.

Milkshake cu aromă de bacon

Pentru cei care iubesc cu adevărat baconul s-a născut acest milkshake. Dacă de obicei băutura are arome de fructe sau de ciocolată, de data asta are aromă de bacon.

Această aromă înlocuiește clasicul caramel, dar nu reduce deloc numărul de calorii. Totuși, la un prim gând, nici gustul nu pare strălucitor. Credem că locul baconului e lângă ochiuri sau în burgeri.

Pizza cu burgeri în blat?

Oricând de ciudat ar suna, trebuie să recunoaștem că gustul pare promițător. Câteva restaurante de tip fast-food din lume s-au gândit că ar fi o combinație pe cinste cea dintre pizza și mini burgeri. Au pus burgeri în blat, au adăugat sos și a ieșit o pizza pe cinste. Numai că acest preparat este o adevărată bombă calorică. Însă o încercare, doar pentru gust, sigur ar merita.

Lumea este cel puțin diferită atunci când vine vorba de fast food. Așa cum nouă ne place să savurăm un meniu burgeri în weekend, așa alții preferă să bea un milkshake de bacon. Dacă ți-am făcut poftă de mâncare bună și de o ieșeală în oraș, te invităm la Container Street Food Suceava. 

Am pregătit pentru tine un meniu complex & complet de burgeri și meniuri burgeri Suceava. Vedeta restaurantului este burgerul Totul sau nimic, care o să-ți aducă o explozie de arome, un gust unic și o textură fină. Cu o porție de cartofi prăjiți și un suc răcoritor, acest meniu e perfect pentru zilele de weekend. 

Burgeri Suceava și meniu burgeri la Container Street Food

Promisiunea noastră e că în restaurant vei găsi cel puțin un burger care să devină preferatul tău. Rețeta succesului, pentru noi, este destul de simplă. Punem preț pe calitatea ingredientelor folosite, astfel că gustul rezultat este intens și aromat. Folosim produse de la producători locali, naturale și fără potențiatori de arome. 

Aruncă o privire peste meniul nostru și sună-ne la numărul afișat pe site pentru comandă sau vino în restaurant. Aici vei fi întâmpinat de o echipă mereu cu zâmbetul pe buze și prietenoasă. 

Ca să lași comanda și mai ușor, am lansat pentru tine și aplicația Container Street Food Suceava. Aplicația este disponibilă în Google Play și App Store, gratuit. În doar câteva minute poți răsfoi întreg meniul nostru, poți adăuga în coș și plasa comanda. 

burgeri Suceava
burgeri
Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația