Container

Burgeri Suceava: sunt sau nu aprobați de nutriționiști?

Burgeri Suceava: sunt sau nu aprobați de nutriționiști?

Burgeri Suceava: sunt sau nu aprobați de nutriționiști?

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că știi clar unde găsești cei mai buni burgeri Suceava. Totuși, care e primul gând care te încearcă atunci când vrei să comanzi un burger și știi că ai mai mâncat alți doi în această săptămână?

Îți faci griji pentru dietă sau pentru sănătate? Deși grijile tale sunt normale și cu bază reală, află că burgerii nu sunt chiar cel mai nesănătos aliment. Dar, la fel ca în cazul altor alimente, e foarte importantă cantitatea, calitatea și ingredientele folosite. 

Dacă mănânci un burger cu dublu cartofi, sos și crispy, atunci e clar că numărul caloriilor e cât se poate de mare. Și, așa cum ți-am mai zis, în lume se găsesc burgeri care au peste 10.000 de calorii. În cazul în care necesarul tău caloric e de 2.000, gândește-te că ai mânca cât pentru 5 zile. 

burgeri Suceava 4
burgeri Suceava 4

Cum decizi dacă un burger e sănătos

Conceptul de „sănătos” se învârte în jurul multor factori, iar unul dintre acei factori ești chiar tu. Sigur, nu e indicat să mănânci pâine albă cu cartofi și carne zilnic, dar o astfel de scăpare pe săptămână nu-ți va face rău, mai ales dacă nu ai altfel de probleme de sănătate. 

Un burger este mai sănătos atunci când ingredientele din care este făcut sunt mai sănătoase. De exemplu, un burger veggie va fi mai slab caloric decât un burger texas. 

Dacă în burgerul tău toate ingredientele sunt la dublu și ți-ai pus și dublu sos, alături de o carne procesată, atunci e posibil să te îndrepți spre cele 10.000 de calorii. Un astfel de preparat face parte din categoria fast-food. Un burger echilibrat în ingrediente și gusturi e doar o altă masă cu care specialiștii sunt de acord. 

Ține cont că în cazul alimentației este foarte important echilibrul. Prin urmare, dacă vei mânca un burger pe zi, e normal să te aștepți la câteva kilograme în plus, indiferent de felul burgerului. 

De aceea, la Container Street Food Suceava avem grijă ca toate ingredientele folosite să fie proaspete. Astfel, facem zilnic piața și cumpărăm ingredientele de bază de la producători locali. Carnea e preparată de noi, astfel încât să reducem consumul de ulei și numărul caloriilor aflate în carnea mult prea procesată. 

Mai mult, fiecare rețetă de burgeri pe care o găsești la Container Suceava e echilibrată și fără calorii suplimentare. Prin urmare, cât de sănătos e un burger depinde de ingredientele pe care le găsești în burger. 

Ce experți spun NU pentru burgeri Suceava

E perfect normal și cât se poate de sănătos să savurezi un burger din când în când. Manevra depinde mult și de carnea folosită pentru preparare. O bucată de carne de vită plină de grăsimi și îmbibată în sosuri calorice, alături de două bucăți de pâine din făină albă nu e tare sănătoasă. Așa afirmă 3 din 5 specialiști. 

Mai mult, acest lucru e valabil pentru orice alt burger care nu e făcut din carne de vită macră, în proporție de peste 90%. Prin urmare, compoziția are un mare cuvânt de spus în ceea ce privește calitatea unui burger. 

Totuși, sunt mulți nutriționiști care sunt de părere că burgerii sunt sănătoși, dacă sunt consumați cu moderație. Sunt bogați în proteine, fier și vitamina B12. Mai mult, dacă ești atent la proveniența burgerului sau îl prepari acasă, ai mult control asupra ingredientelor. Așa, le poți maximiza pe cele bune și minimiza pe cele rele. 

Moderația este cea care contează în orice alimentație. Nu este în regulă să mănânci burgeri regulat, zilnic, însă e ok dacă-ți satisfaci pofta din când în când. 

Dacă vrei să prepari un burger la tine acasă, intră pe blogul Container Street Food Suceava și află care sunt rețetele pe care le recomandăm.

Burgeri Suceava la Container Street Food

Dacă ești în căutarea unui preparat natural, cu ingrediente proaspete și diet friendly, Container Street Food Suceava îți prezintă o varietate de rețete de burgeri. 

Intră pe site-ul Container, găsește burgerul care îți face cu ochiul și plasează comanda. Iar dacă îți dorești o operațiune cât mai rapidă, descarcă aplicația noastră din Google Play și App Store (http://bit.ly/37jf3OZ http://apple.co/2NbbMKz) și plasează comanda. Serviciul de livrări la domiciliu Container îți aduce mâncarea rapid & gratuit. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația