Container

Burgeri super gustoși în Suceava, la Container

Burgeri super gustoși în Suceava, la Container

Burgeri super gustoși în Suceava, la Container

Știi acel gust de burgeri ușor dulce, ușor sărat, dar sățios, plin de sos, călduț de la carne și cașcaval? Ei bine, așa cum știi, un burger bun nu se găsește ușor. În Suceava îl găsești la Container Street Food, chiar în inima Sucevei. Rețetele care satisfac cele mai pretențioase și cunoscătoare de bun apetite sunt rețetele de la Container Street Food. Și asta afirmă clienții noștri. Uite ce a scris B. Alexandra:

„Am comandat la pachet și am rămas impresionată, mâncarea a venit caldă și bună burgeri excepționali, din câți am încercat as putea spune că sunt cei mai buni din oraș. Recomand cu încredere sa incercati măcar odată și apoi sigur o sa mai vreți.”

Costi K. a scris:

„Un loc plăcut, bine aranjat și care îți rămâne în minte. Mancarea este foarte buna, este facuta cu drag și bucatarii își dau interesul. Experimentele cu burgeri sunt foarte gustoase și abia aștept sa testez noii burgeri. Recomand cu încredere. Are și bar si terasa, locuri multe și livrare rapidă la domiciliu.”

Da, burgerii de la Container Suceava sunt cu adevărat gustoși și au devenit așa din…foame. Și pasiune pentru gătit. Suntem adevărați gurmanzi și știm că oamenii apreciază un burger care te face să te lingi pe degete și să-ți plănuiești ziua în care să revii la restaurant. Am combinat rețete, am încercat combinații și ingrediente noi și așa am reușit să avem cam cel mai bun burger din Suceava. Cu carne de pui sau de porc fragedă, gust suculent, legume proaspete și sos făcut chiar în bucătăria proprie, burgerii de la Container Suceava sunt unici și garantat – super gustoși.

burgeri

Cum preparăm rețetele de burgeri la Container

Burgerii de la Container Street Food Suceava sunt preparați cu carne proaspătă, de la producători locali, gătită ca la carte. Pentru un gust intens, fraged și suculent, o lăsăm pe foc atât cât trebuie. Sosul care însoțește burgerul este preparat în bucătăria proprie, tot din ingrediente naturale, românești și locale. Punem preț pe calitate și știm cât de important este pentru gustul final ca ingredientele să fie de cea mai bună calitate.

Pâinea din burgeri nu are zahăr în exces și este, așa cum ghicești, naturală, pufoasă și gustoasă. Meniul de burgeri este disponibil pe site, dar și în aplicația Container Street Food Suceava.

Aplicația este gratuită și se găsește atât în Google Play cât și App Store. De acolo poți comanda repede-repede mâncarea preferată. De asemenea, ne găsești și la numărul de telefon afișat pe site. Între timp, uite ce burgeri găsești la Container.

Burgerii Container Street Food Suceava

Chiar dacă ești fan vită, pui sau ești vegetarian, avem un burger pentru toate poftele. Burgerul Totul sau Nimic, Veggie, Cheesy sau Kings te invită să le dai o notă. În Suceava, restaurantul nostru îți oferă un meniu variat de burgeri, de pizza, tortilla, dar și preparate din carne și deserturi. Terasa noastră te invită la voie bună, la povești între prieteni și la mâncare delicioasă. Dacă vrei să comanzi, venim repede la tine cu mâncarea caldă și numai bună de pus pe masă. Suntem în Suceava, pe Oituz numărul 44. Sună-ne la 0728 721 351 venim cu comanda la tine. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația