Container

Care este secretul celui mai bun burger din Suceava

Care este secretul celui mai bun burger din Suceava

Care este secretul celui mai bun burger din Suceava

Cum a ajuns acest delicios preparat cel mai celebru din întreaga lume? A fost o adevărată aventură pentru burger, dar uite că a reușit să fie cel mai apreciat de toți. 

Și știi că un astfel de succes vine cu suișuri și coborâșuri, amăgiri și dezamăgiri. Așa a fost și cu Burger-ul. Echipa Container Street Food Suceava are un respect imens pentru acest preparat, tocmai pentru că este atât de apreciat de clienți. 

Nu o dată ni s-a spus că avem unii dintre cei mai buni burgeri din Suceava. Dar unde a luat, de fapt, naștere preparatul? 

Istoria Burger-ului

În America, desigur. Acolo unde este considerat o comoară națională și unde nu este american la vârstă coaptă care să nu fi consumat burger.

Sunt oameni care străbat lumea la propriu în căutarea celui mai bun burger. (Și nu știu că el se găsește în Suceava.) 

Influencerii îl pozează pentru cele mai reușite postări pe instagram și facebook, iar recenziile curg gârlă la fiecare restaurant care are burger. Și, să fim serioși, orice restaurant are burger. E doar o chestiune de calitate. Alături de paste, kebab și pizza, burger-ul se află pe primele locuri în meniul mapamondului. 

În America secolului 19, Hamburg era celebru pentru carnea sa de vită obținută de la vitele din preajma orașelor. Carnea de vită obișnuia să fie gătită drept chiftele și a devenit rapid faimoasă sub denumirea de „carne de Hamburg”. De aici vine și denumirea hamburger. 

La început, această mâncare era considerată a fi de stradă și era servită la bâlciuri, în parcuri și în alte locuri publice. Această rețetă de pâine și carne de vită a apărut undeva în jurul anului 1903. Nu se știe exact cine a creat-o. 

Totuși, în următorii ani hamburger-ul s-a împrăștiat în toată lumea o dată cu apariția fast-food-urilor. După ce s-a întâmplat treaba asta, a început și asocierea burgerului cu cartofii. Și știi și tu cine se face vinovat: McDonalds.

În 1948, Mc vindea drive-in cartofi, burger și suc și așa au început asocierile. Azi, burgerii sunt mai mult decât un preparat de tip fast-food. Este vorba despre un preparat respectat și care a evoluat foarte mult. La fel ca la Container Street Food Suceava, rețetele de burgeri au luat numeroase forme și s-au reinventat constant pentru a fi pe placul tău.

Sunt restaurante care vând doar burgeri și tot felul de magazine de stradă cu specific. Mai mult, orice restaurant are burgeri în meniul său. Ba chiar s-au inventat burgeri de 5.000 de dolari, ce puteau fi asortați doar cu șampanie (la fel de scumpă).

Și în România a luat amploare fenomenul burger-ului. Așa au luat naștere festivaluri și restaurante cu tematică.

Ce fel de burger găsești la Container Street Food Suceava

Cum știi că suntem mari gurmanzi, am pregătit pentru tine câțiva burgeri delicioși, despre care am auzit numai de bine. 

 • burger totul sau nimic;
 • burger container;
 • burger veggie;
 • chicken burger;
 • chicken cheese burger;
 • kings burger. 

Și ăștia sunt doar câțiva dintr-o listă lungă pe care o găsești pe containerstreetfood.com/meniu/burgeri/

Cum să prepari un burger delicios în 6 pași simpli

Nu e mare istorie să prepari un burger. Deși, ca să-ți iasă ca la carte, trebuie să respecți câțiva pași simpli.

Uite ce ingrediente îți trebuie:

 • 1 kg de carne de vită ;
 • sare și piper;
 • 1 lingură ulei;
 • 200 gr sos barbeque
 • 5 chifle;
 •  frunze salată verde
 • rondele ceapă
 • felii de roșii
 • opțional: felii de brânză sau bacon.

Ce trebuie să faci:

 1. toci carnea și modelezi burgerii;
 2. Dacă nu-l cumperi, pregătești sosul barbeque;
 3. prăjește inelele de ceapă;
 4. pune burgerii pe grătar, după care dă-i cu sare și piper;
 5. prăjește și chiflele pe grătar;
 6. asamblează burger-ul.

Nu e nimic complicat, iar burger-ul ăsta poate fi cu adevărat delicios. În orice caz, dacă vrei să mergi direct la sursă, te așteptăm la Container Street Food la un burger ca la carte. Alege ce-ți poftește și savurează. Aruncă o privire peste meniul nostru și vezi ce vrei. 

Imediat ce vine 2021 suntem și noi înapoi la treabă, așa că te așteptăm să întâmpini noul an cu stomacul plin și cu zâmbet pe față. Îți amintim că încă punem la dispoziția ta meniul zilei. 

Pentru zilele în care nu știi ce vrei să mănânci, lasă-te pe mâna noastră. De luni până vineri, îți propunem cel mai gustos meniul zilei din Suceava​. Știm că ai vrea ceva bun și dacă n-ai timp să verifici opțiunile, așa că alegem noi pentru tine. 

Dacă mai ai și alte pofte culinare, suntem aici să ne asigurăm că sunt îndeplinite. Aruncă un ochi peste meniul nostru de pe containerstreetfood.com și spune-ne ce vrei.

Te așteptăm pe terasă sau venim la tine. Ne găsești și la 0728 721 351

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația