Container

Câți bani ai da pe burgeri Suceava?

Câți bani ai da pe burgeri Suceava?

Câți bani ai da pe burgeri Suceava?

Uite care sunt cele mai scumpe preparate de acest gen din lume

În general, oamenii nu s-au dat niciodată înapoi din a cheltui mulți bani pe mâncare. Totuși, ce sumă ai fi dispus să plătești pentru un meniu burgeri Suceava

Dacă prețul tău nu trece de 50 de lei, află că sunt oameni în lume care mănâncă un burger de 5.000 de dolari. 

Prețurile absurde nu se opresc aici. Împătimiții mâncărurilor ciudate, ieșite din comun și absurd de scumpe au făcut un sandviș de aproape 200 de euro.

Burgeri Suceava. Care sunt cei mai scumpi burgeri din lume

Un restaurant din New York a gândit o rețetă de burgeri cu trufe albe, infuzate în unt, brânză cheddar rară și ouă de prepeliță prăjit. Nu e de mirare că acest burger, care se servește cu sos din caviar, smântămâ și trufe costă aproape 300 de dolari. 

Partea cea mai bună e că acest burger vine însoțit de o scobitoare din aur pe care o poți păstra. Este ca și când ai face o investiție bună și nu doar într-un preparat delicios. 

Totuși, acest restaurant n-a devenit celebru datorită acestui burger, ci datorită unui alt preparat din meniu. Un burger cu caviar, trufe și sos dintr-o cafea care costă 1200 dolari per kilogram. Burgerul este numit Burger Extravagant și nu a fost comandat decât de un singur om în 3 ani. Totuși, la un preț de 666 de dolari, merită să-l listezi în meniu.

Apogeul preparatelor mult prea scumpe este burgerul de 5000 de dolari. Se găsește în Las Vegas și este servit cu o șampanie de 2.500 de dolari. Practic, jumătate din prețul inițial.

Alte preparate care uimesc buzunarele

America este fruntașă în topul cu cele mai multe mâncăruri scumpe. Cel mai scump desert din lume se află în New York și costă 25.000 de dolari într-un oraș mai mic decât suceava. Este vorba despre o înghețată care vine pe o tavă de aur, cu o brățară de aur de 18 carate și, ce să vezi, o linguriță de aur. Toate aceste accesorii ale desertului pot fi luate acasă de către cel care a comandat. 

Brânza Moose este un preparat care are un preț ușor justificat. Această brânză este făcută dintr-un lapte tratat special și este exclusivistă, la prețul de 1000 de euro kilogramul.

În Seattle, cel mai scump hot dog costă numai 170 de dolari, acesta fiind și cel mai scump din lume. Preparatul conține o carne de vită specială, trufe negre, caviar și maioneză japoneză. Este o încântare pentru papilele gustative, așa spun gurmanzii. Ce este interesant e că trebuie să comanzi preparatul cu 2 săptămâni înainte. 

Ți-e poftă de burgeri Suceava? Vino la Container Street Food Suceava

Dacă ți-am făcut poftă de burgeri sau de preparate de tip fast-food, vino la Container Street Food Suceava. Echipa noastră de bucătari, una dintre cele mai bune din regiune, prepară cu pasiune bucatele care ne-au consacrat de ani buni în Suceava. Te invităm să intri pe site să descoperi întregul nostru meniu: de la meniu burgeri suceava, la salate, paste, desert și meniuri pentru copii. Restaurantul nostru îmbină cu succes concepte gastronomice precum street food și fast-food, reușind mereu să surprindă plăcut gusturile clienților. 

Ne găsești în centrul Sucevei, în apropierea Universității Ștefan Cel Mare sau la numărul de telefon pe care-l găsești pe site. Aplicația Container, disponibilă gratuit în Google Play și App Store îți vine în sprijin, iar tu poți da repede-repede comandă de mâncarea ta preferată. Descarcă aplicația pe telefonul mobil, plasează comanda, iar unul dintre livratorii noștri ajunge la tine în cel mai scurt timp.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația