Container

Ce trebuie să știi despre serviciul de livrare la domiciliu

Ce trebuie să știi despre serviciul de livrare la domiciliu

Ce trebuie să știi despre serviciul de livrare la domiciliu

Pandemia de Covid-19 nu ne dă pauză deloc, iar oamenii se văd din nou nevoiți să treacă prin aceeași istorioară ca și anul trecut. Însă, nu ne plângem, pentru că tot ce facem este pentru sănătatea noastră. Cum capacitatea de primire a clienților în restaurante s-a micșorat, a crescut cererea de livrare la domiciliu. 

Toată lumea vrea tot mai des să mănânce din confortul și siguranța casei, iar acest lucru este perfect normal. Și, cum știm cât de mult contează locul în care mănânci, Container Street Food Suceava îți pune la dispoziție servicii de livrare la domiciliu. 

Așa cum știi, aceste servicii sunt absolut gratuite și perfecte pentru cei care au chef de Netflix & chill, dar și de un burger gustos de la Container. Serviciile de livrare au luat o amploare tot mai mare în ultimii ani și au un succes enorm. Toate restaurantele se angajează în acest tip de activitate, tocmai pentru a-ți oferi un pachet complet de servicii.

Boom-ul serviciului de livrare

Acest sector are un real succes și câștigă o avere. Motivul principal? Așa cum te-ai gândit, pandemia de Covid-19. Dar câștigul nu este principalul motiv pentru care majoritatea restaurantelor introduc acest serviciul. Livrarea la domiciliu este cea care le menține pe linia de supraviețuire. 

Cum majoritatea restaurantelor sunt obligate să-și restrângă activitatea, câștigul devine mult mai mic, iar antreprenorii pot ajunge în pragul falimentului. Așa că livrarea la domiciliu este salvatoare. Bine, sigur că vorbim despre dublu câștig: tu te alegi cu un serviciu gratuit și cu mâncarea la adresă, iar antreprenorii rămân cu afacerile lor de suflet. 

Mai mult, dacă de aniversari sau sărbători vrei să petreci în sânul familiei sau alături de prieteni, poți oricând să comanzi mâncarea favorită acasă. În Suceava, Container Street Food îți pune acest tip de servicii la dispoziție în mod gratuit. 

Design fara titlu 4
Design fara titlu 4

Cele mai mari avantaje ale serviciului de livrare la domiciliu

Cel mai mare avantaj al acestui serviciu este adaptabilitatea acestuia. Serviciul de livrare la domiciliu presupune să mergi acasă la client, să faci cunoștință cu el și să-i duci mâncarea favorită. Mai mult, aceste servicii sunt flexibile și competente în aria de acțiune. Așa se face că în Suceava venim cu mâncarea cât se poate de repede. Fie ploaie, fie vânt, echipa Container Street Food Suceava e cât se poate de repede la adresa ta cu mâncarea. 

Un alt avantaj este viteza de livrare. Suceava este casa noastră și o știm „ca în palmă” indiferent de locul în care te-ai afla. Mâncarea aia bună ajunge la tine cam la fel de repede pe cât ar ajunge dacă ai fi în restaurant. 

Suntem cât se poate de promți și îți garantăm că niciodată mâncarea caldă nu va ajunge la tine rece. Și dacă cumva plănuiești să-i oferi iubitei tale o cină romantică acasă, află că avem grijă și de plating. Mâncarea ajunge la tine numai bună de pus în farfurie, de fotografiat și de pus pe instagram. 

Pentru că pandemia încă nu ne dă pace, să știi că dezinfectăm și igienizăm periodic și respectăm toate reglementările în vigoare legate de pandemie. Sănătatea este pe primul plan.

Poți să-ți alegi preparatele preferate din meniul de pe site și ne poți suna la numerele afișate. Plasezi comanda, iar noi venim la tine cât de repede se poate. Mai mult, aplicația Container Street Food Suceavaîți stă la dispoziție în mod gratuit atât în Google Play cât și în App Store.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația