Container

Cele mai bune mâncăruri din bucătăria americană – Burgeri Suceava

Cele mai bune mâncăruri din bucătăria americană – Burgeri Suceava

Cele mai bune mâncăruri din bucătăria americană – Burgeri Suceava

Cine n-a auzit de bucătăria americană, de clasicii burgeri Suceava sau de amestecurile de street food cu fast food? Dacă ar fi să dăm culori bucătăriilor lumii, bucătăria americană ar fi un curcubeu. Și asta pentru că este atât de populară, încât pare că devine mai bogată pe zi ce trece. 

Bucătăria americană are influențe deosebit de multe, însă se remarcă prin mâncarea de tip fast sau junk food. Totuși, aceste preparate au o tradiție super lungă.

Ca în orice cultură a lumii, și pentru americani gastronomia este deosebit de importantă. Ca să te bucuri de un gust american clasic, ți-am pregătit în meniul Container Street Food Suceava mai multe preparate pe care să le încerci. Înainte de toate, uite care sunt cele mai cunoscute preparate americane.

Mâncarea americană clasică, burgerii. Burgeri Suceava

Sigur te așteptai la asta. Cel mai reprezentativ fel de mâncare al americanilor este burgerul. Poți să găsești burger în orice tip de restaurant din America, fie că vorbim despre o gheretă cu mâncare sau un restaurant de lux. 

Istoria preparatului este împărțită. Se spune că hamburgerul provine dintr-un oraș german care are numele de Hamburg și că acolo a fost inventat pentru prima dată. Totuși, americanii susțin că preparatul a apărut prima dată în 1900, în New Haven. Oricum ar fi, azi burgerul este mâncarea națională neoficială a americanilor. 

Suculenții burgeri conțin carne tocată de vită, însă foarte multe rețete din Europa includ și carnea de porc sau de pui. 

Carnea suculentă este așezată între două bucăți de chifle. Se asezonează cu legume, cartofi și sosuri diferite și așa rezultă burgerul căruia nu-i putem rezista. 

Dacă ești fan burgeri Suceava, ai link aici să comanzi repede-repede de pe site: https://containerstreetfood.com/meniu/burgeri/

burgeri Suceava 1
burgeri Suceava 1

Mac and cheese

Istoria spune că 80% din filmele americane au o referință la acest preparat. Este cel mai accesibil fel de mâncare la americani, rețeta de macaroane cu brânză consumându-se la prânz sau cină. Chiar dacă și originea acestui preparat este neclară, americanii au făcut macaroanele să fie ale lor. 

Nu avem macaroane clasice americane, însă pastele de la Container Street Food Suceava sunt, fără doar și poate delicioase. Dacă ți-am făcut poftă, ai link aici către meniu:https://containerstreetfood.com/meniu/paste/

Aripioare Buffalo

Preparatul acesta este un alt clasic american, consumat în masă de către popor. Sunt niște aripioare de pui gătite într-un fel specific și servite cu sos din brânză cu mucegai sau un sos special. Dacă ai avut ocazia să mergi în America, probabil că ai observat deja că preparatele americane sunt aparte și nu se încadrează în nici o bucătărie specifică.

Mâncarea de tip grill

Americanii iubesc să facă grătare, poate mai mult decât românii. Pentru ei este ocazia perfectă să se adune cu prietenii într-o zi de weekend. De aceea, mâncarea grill este printre vedetele bucătăriei americane.

America a fost mereu în centrul atenției, așa că bucătăria lor trebuia să fie specială. Sunt multe mâncăruri specifice lor care au atins popularitate mondială, iar burgerul este unul dintre aceste preparate.

Burgeri Suceava la Container Street Food

Dacă ți-e poftă de un burger bun, clasic și gătit ca la carte, vino la Container Street Food Suceava. Ți-am pregătit un meniul complet de burgeri și meniu burgeri, pe care îl găsești pe site.

Mai mult, ca să dai comandă mai ușor de mâncarea preferată, am lansat aplicația Container Street Food Suceava. Este gratuită și se găsește atât în Google Play cât și în App Store. Lasă comanda ta pe site, în aplicație sau la numărul de telefon afișat, iar echipa noastră de livrări, vine la tine în cel mai scurt timp.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația