Container

Cele mai bune reduceri la Happy Hour Suceava

Cele mai bune reduceri la Happy Hour Suceava

Cele mai bune reduceri la Happy Hour Suceava

Happy Hour Suceava la Container Street Food Suceava e făcut să te dea pe spate, e clar. Toată lumea își dorește să mănânce mâncare gustoasă și preparată exact pe placul apetitului personal. Dacă mai are și un preț accesibil și bun pentru orice buzunar, e perfect. 

Pandemia n-a fost blândă cu niciun sector. Știi și tu că horeca și restaurantele au avut cel mai mult de suferit. Așa se face că materia primă costă mai mult și că majoritatea preparatelor din restaurante sunt mai scumpe. Nu asta se întâmplă la Container Street Food Suceava. Chiar dacă am păstrat calitatea ingredientelor la cel mai înalt nivel, îți oferim posibilitatea să iei mâncarea bună de la Container la un super preț.

Îți respectăm foamea și, chiar dacă pandemia ne-a dat pe repede înainte, noi suntem la datorie cu cei mai buni burgeri, cele mai fresh salate și cele mai uimitoare combinații de alimente. Happy Hour Suceava e modalitatea noastră de a te invita la masă și de a-ți arăta cât de bune sunt preparatele noastre. Ne-am angajat la început să folosim doar ingrediente naturale și proaspete și ne ținem de promisiune.

Toate produsele de origine animală sunt achiziționate, pe cât este posibil, de la producători locali. Facem piața zilnic și ne asigurăm că legumele nu hoinăresc prin frigider mai mult de 1 zi. Acest lucru are un impact enorm asupra gustului și texturii preparatelor noastre. 

Happy Hour Suceava, la un apel distanță 

Mâncarea de la Container Street Food Suceava ajunge la tine super rapid, prin serviciul de livrare la domiciliu. 

Tot meniul nostru este disponibil online și pe aplicațiile de profil. Poți alege de acolo preparatele care-ți fac cu ochiul, iar livratorii noștri vor ajunge la tine în cel mai scurt timp. 

Mai mult, ca să ai acces facil la meniul nostru, am creat și aplicația Container. Aplicația este gratuită și se găsește atât în Google Play cât și în App Store. Acolo vei găsi toate preparatele noastre, reducerile de la Happy Hour și promoțiile gurmande pe care ți le oferim periodic.

happy hour suceava
happy hour suceava

Acea atmosferă chill te invită la masă

Știm că pui preț pe bunul gust și îți place să mănânci în liniște și tihnă, în timp ce te bucuri de câteva piese bune. Acest gen de atmosferă te așteaptă la Container Street Food Suceava.

Suntem în centrul Sucevei și îți oferim ce meriți: o atmosferă chill, mâncare super bună și un spațiu cozy. Pe lângă asta, la Container mai găsești un meniu variat și rețete care să mulțumească fiecare iubitor de bun. Meniul include preparate fast food, preparate tradiționale și vegane, burgeri și meniuri burgeri, salate și desert.

Bucătarii noștri sunt printre cei mai buni și îți pun toată dragostea de gastronomie în preparatele Container. Ca să ai o experiență completă, pe lângă mâncarea de 7 stele îți oferim și un spațiu amenajat cu bun gust, călduros și primitor. Aici dăm petreceri, organizăm spectacole și stand up events și tot aici ne dăm întâlnire cu prietenii după programul de la birou.

Ce te așteaptă la Happy Hour Suceava

Happy Hour înseamnă o reducere de 20%, aplicată între orele 11:30-14:30, de luni până vineri la anumite preparate semnate de Container Street Food Suceava. Uite ce preparate intră în Happy Hour:

  • cheesecake cu fructe de pădure;
  • meniu chicken burrito;
  • meniu sweet chili burger;
  • penne cu ton;
  • wok vegetarian.

Poți comanda orice preparat la tine acasă, prin serviciul gratuit de livrare la domiciliu, sau poți veni la restaurant. Descarcă aplicația Container Street Food Suceava ca să afli din timp reducerile la mâncare. Nu uita să verifici blogul nostru, de unde îți poți lua idei de rețete, sfaturi gastronomice și curiozități despre mâncare.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația