Container

Concepte de gastronomie îmbinate la Container Street Food Suceava

Concepte de gastronomie îmbinate la Container Street Food Suceava

Concepte de gastronomie îmbinate la Container Street Food Suceava

Știi acel moment când ți-e poftă de un fast food, dar ai sta într-un decor de restaurant de fine dining în timp ce te bucuri de muzică bună? Acum poți face asta la Container Street Food Suceava. Am adunat aici, cu succes, trei concepte: fast food, restaurant și street food. Acest trio îmbină atât rafinamentul unui restaurant, cât și mâncarea gustoasă a unui fast food și atmosfera cool dintr-un street food. 

Dacă ești în căutarea unui loc cozy, în care să te bucuri de un final de zi reușit alături de prietenii tăi, în compania muzicii de calitate, locul tău e la Container. 

Locul acesta este unul de suflet pentru toată echipa, mai ales că atmosfera este construită între prieteni. Aici poți mânca bine, te poți distra în compania muzicii live sau poți să-ți iei ceva la pachet. Meniul pe care ți l-am pregătit este unul variat, în care găsești atât mâncare tradițională, cât și preparate de tip fast-food și street food. 

Ca să înțelegi mai bine care este vibe-ul la care te invităm să iei parte, intră pe pagina noastră de facebook. Acolo găsești fotografii de la evenimente și din serile petrecute împreună. 

Meniul de la Container Street Food Suceava

Cele trei concepte de care îți vorbeam au fost, fără îndoială, îmbinate cu succes. Știm asta pentru că fiecare client care ne trece pragul spune acest lucru. Meniul gândit de bucătarii noștri și-a propus să satisfacă până și cele mai complicate apetite. De la burgeri la pizza, cartofi și wrap, găsești tot ce se poate în meniul de fast food. Pentru zilele în care preferi o porție de cartofi, un burger și o cola, meniul fast food e gândit să-ți satisfacă întru totul pofta de junk. Totuși, ia în calcul că toate preparatele noastre sunt făcute din ingrediente proaspete, cumparate de la producători locali. Chiar și sosurile pe care ți le oferim la burgeri, pizza și salate sunt făcute chiar de noi, în bucătăria proprie. 

Ne place să facem preparate gustoase, naturale și care să-ți satisfacă așteptările. Așa se face că azi livrăm unul dintre cele mai variate și apreciate meniuri din Suceava. Echipa profesionistă de bucătari este experimentată și determinată să-ți ofere cea mai bună mâncare. 

Meniul de fast-food se găsește pe site, iar tu poți comanda atât la numărul de telefon afișat, cât și din aplicația Container Street Food Suceava. Aplicația este disponibilă gratuit atât în Google Play cât și App Store. 

Dacă fast-food-ul nu e mâncarea potrivită ție, am pregătit și un meniu de street food. Dacă ești pe grabă, vrei să mănânci ceva rapid sau pur și simplu vrei să mănânci un sendviș acasă, meniul de street food are preparate super bune. De la sandvișuri simple, la cele mai superbe combinații de mâncare se găsesc la Container. Gustul e de la sine înțeles că e o explozie grozavă de arome, pentru că folosim doar ingrediente naturale, proaspete și de la producători locali.

Indiferent de preparatul pe care ți-l dorești, noi ți-l pregătim rapid, îl împachetăm și ți-l aducem repede-repede. Și, știi pâinea aceea bună și pufoasă de la Container? E coaptă chiar la noi, pe loc. Așa cum știi, poți să-ți comanzi mâncarea preferată atât din aplicație cât și la numărul de telefon afișat pe site.

Vino la Container Suceava

Dacă vrei să mănânci bine și gustos, într-o atmosferă prietenoasă din centrul Sucevei, vino la Container Street Food Suceava. Echipa noastră te așteaptă cu zâmbetul pe buze, gata să-ți ofere o experiență inedită.  Am lansat și aplicația Container Street Food Suceava, acolo unde găsești întreg meniul de fast food, street food și restaurant. 

Aruncă o privire peste meniul de pe site să vezi ce-ți face cu ochiul și nu uita că happy hour este activ! Ți-am pregătit discounturi super atractive în fiecare zi. Între timp, ne găsești la  0728 721 351.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația