Container

Container, în topul preferințelor de restaurante Suceava

Container, în topul preferințelor de restaurante Suceava

Container, în topul preferințelor de restaurante Suceava

Atunci când vizitezi un oraș nou, te interesează două treburi: obiectivele turistice și restaurante care-ți fac cu ochiul. Gurile de prin zonă spun că Container Street Food e în topul preferințelor de restaurante Suceava. Noi nu-ți cerem să le crezi pe cuvânt, dar îți spunem de ce Container este preferat de atât de mulți oameni. 

Dacă ai poposit prin Suceava, clar ai dat și peste Container Street Food. De ce? Pentru că aici e locul în care le găsești pe toate. Mâncarea bună e la ea acasă, gătită cu pricepere și drag, presărată cu gustul clasic bucovinean. Știi că 

Bucovina e îndrăgită nu doar pentru tradițiile care par că și-au găsit culcuș aici, ci și pentru bucătăria unică. Pe lângă asta, Container Street Food Suceava vine cu o mulțime de alte avantaje pentru tine, cel care locuiești sau ești în trecere prin orașul nostru. Ca să te convingem că merităm să ne treci pragul, uite aici câteva motive bune de tot pentru care suntem în topul preferințelor. 

De ce suntem în topul preferințelor de restaurante Suceava

Te-ai lămurit, cu mâncarea nu-i de joacă la noi. Avem pregătit pentru tine un meniu echilibrat și variat, care conține atât preparate fast food, street food, cât și preparate tradiționale și de restaurant. Aici avem pregătite feluri de mâncare pentru orice apetit. Fie că ți-e poftă de o pizza, de un burger sau de o salată, cu restaurantul Container Street Food Suceava sigur nu vei da greș. 

Mai mult, folosim doar ingrediente fresh, naturale, cumpărate de la producători locali. Știm cât se poate de bine că gustul unui preparat stă în prospețimea și calitatea ingredientelor, iar de aceea pentru noi cele două sunt pe primul loc. Meniul Container îți aduce atât preparate unice, cât și preparate clasice la prețuri pentru toți pofticioșii. 

Pe lângă asta, bucătarii noștri sunt adevărați curmanzi și nu fac economie de gust. Așa se face că fiecare preparat pe care îl vei încerca aici va avea un gust unic, deosebit. Unde mai pui că avem cam cei mai buni burgeri din Suceava. Dar, așa cum îți ziceam, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te invităm să încerci pe…papilele tale gustative.

restaurante Suceava 2
restaurante Suceava 2

Locație centrală & cozy

Nu doar mâncarea contează atunci când mergi într-un local. Atmosfera, servirea, muzica și locația fac parte din acel pachet perfect pe care îl cauți. Ca „să-ți sărim în ochi” am ales o locație centrală, aproape de sufletul Sucevei. Puțin „mai în sus” de Universitatea Ștefan Cel Mare din Suceava ne găsești pe noi, locația Container Street Food Suceava. 

Aici îți punem la dispoziție un spațiu cozy și primitor, astfel încât să te simți ca acasă. Locația are un aer ușor londonez-noncoformist și-ți oferă liniște și voie bună. Aici, avem loc doar de muzică de calitate, zâmbete prietenoase și priviri bine-voitoare. 

Tot aici vei întâlni un personal prietenos, gata să-ți fie aproape cu ce ai nevoie. Punem foarte mare accent pe experiența ta și a noastră, așa că ne așteptăm la o întâlnire plăcută pe note muzicale. 

Cum contextul pandemic încă ne dă bătăi de cap, află că dezinfectăm și igienizăm zilnic, pentru un mediu prielnic din punct de vedere sanitar. 

Aproape de tine și prin serviciul de livrări la domiciliu

Dacă vrei să te bucuri de gustul unic Container din confortul casei tale, poți face oricând asta. Ne suni la numărul afișat pe site, iar noi venim repede cu comanda la tine. Îți reamintim că serviciul de livrări la domiciliu este gratuit și prompt. 

Astfel, venim la tine cu comanda cât ai zice „pește”. Și fără nici un pic de glumă. Nu e cazul să iei de bun ce spunem, ci te invităm să ne testezi. Tot pentru serviciul de livrări la domiciliu îți stă la dispoziție și aplicația Container Street Food. Aplicația se găsește în mod gratuit atât în Google Play cât și în App Store. 

Acolo găsești meniul nostru, reducerile de happy hour și recomandările noastre. 

Vino în restaurantul nostru și convinge-te singur de cele spuse aici. Între timp, nu uita că ne găsești și pe facebook, iar secțiunea de blog e la dispoziția ta cu informații cu și despre mâncare.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația