Container

Container Suceava: fast food, street food & restaurant

Container Suceava: fast food, street food & restaurant

Container Suceava: fast food, street food & restaurant

Container Suceava este locul în care dragostea de frumos se simte și-n stomac și o vezi permanent în jurul tău. E locul care a pornit dintr-un vis și care a ajuns o realizate superbă: un restaurant care îmbină conceptele de street food și fast food și care-ți aduce cei mai buni burgeri din Suceava. 

Aici vei găsi eleganța unui restaurant pe note de muzică live, gustul fantastic al mâncării gătită ca la carte și dinamica unui loc care îți propune un meniu variat și complet. 

Aici îți propunem să mănânci așa cum trebuie. Îți oferim mâncare gătită, făcută de cei mai pricepuți bucătari pe care i-am găsit. Fie că ești vegan sau ți-e poftă de ceva fancy, la Container Suceava găsești rețeta pereche pentru stomacul tău. Ai un meniu variat care include atât mâncare gătită, cât și fast food și street food. 

Ți-e poftă de un burger făcut ca la carte? Sau ai mânca o salată făcută din ingrediente naturale? La noi găsești toate preparatele pe care ți le dorești.

Și, ca treaba să fie completă, folosim doar ingrediente naturale, de la producătorii locali. Fiecare preparat din meniul nostru conține legume proaspete, produse lactate de la producători locali și ingrediente de cea mai înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care toate preparatele noastre au un gust incredibil.

Container Suceava e mai mult decât un restaurant: e locul în care găsești cea mai bună mâncare din Suceava.

Atmosferă de calitate la Container Suceava

Știm că mesele zilei sunt speciale și tocmai de aceea construim o întreagă atmosferă în jurul lor. Te invităm într-un restaurant în care domină bunul gust și nonconformismul. La Container vei fi surprins să afli că decorul aduce aminte de o „a doua casă”, de un safe space creat special pentru tine. 

Aici, te întâmpină niște oameni care iubesc ce fac și care abia așteaptă să te cunoască. Zâmbete, culori calde, mirosuri aromate și o atmosferă chill: așa arată Container Street Food.

Tu ești pe primul plan, iar la noi ești tratat ca un prieten. Mai mult, periodic te invităm să ne distrăm împreună pe vibe-uri bune de muzică live. Chitară, voce, cocktailuri și râsete de prieteni. Evenimentele Container îți promit o atmosferă chill și funny, în timp ce te bucuri de mâncare și băutură. 

Container Suceava
Container Suceava

Meniu variat la Container Street Food

Suntem un restaurant care și-a propus să-ți ofere toate preparatele de care ți-ar putea fi poftă, la cele mai înalte standarde. La noi găsești pizza, burgeri, salate, deserturi și specialități. Așa cum ți-am scris, toate ingredientele folosite sunt proaspete. Chiar și sosurile sunt făcute de noi, așa că tot ce vezi la Container poartă semnătura noastră. 

Bucătarii noștri iubesc provocările și reușesc de fiecare dată să le treacă cu brio. Așa se face că ei sunt cei care-ți aduc cea mai bună mâncare din oraș.

Container Suceava ți-a pregătit un mediu relaxant

Atunci când mergi la restaurant, vrei să scapi de grijile zilnice, să mănânci ceva bunuț și dacă se lasă și cu râsete e și mai bine. Ar fi grozav dacă toate astea s-ar întâmpla într-un spațiu cozy și care îți garantează atmosferă de calitate și oameni frumoși. 

Ei bine, acestea sunt premisele noastre. Ți-am pregătit un spațiu modern, nonconformist și o terasă afară în care să te simți confortabil și relaxat. Restaurantul nostru pune preț pe experiența ta și tocmai de aceea ți-am pregătit un spațiu unic în Suceava în care te poți relaxa. 

Livrare rapidă

Știm că nu mereu ai timp să treci pe la noi, deși ai vrea să mănânci într-un mediu relaxant. Dacă pauza de masă nu-ți permite, poți oricând să comanzi mâncarea preferată acasă sau la birou. Container Suceava îți pune la dispoziție serviciul de livrări la domiciliu. 

Acesta este gratuit și-ți garantează livrarea mâncării în cel mai scurt timp. Nici nu ți se face foame bine, iar noi suntem la ușa ta. Nu-ți rămâne decât să ne suni și să ne spui alegerea ta. 

Am lansat aplicația Container Street Food Suceava

Pentru zilele în care n-ai timp să treci pe la noi și vrei ca mâncarea preferată să ajungă repede la tine, am lansat aplicația Container Street Food Suceava. 

Tot meniul nostru e la doar un buton distanță. Aplicația este gratuită și se găsește în Google Play și App Store.Între timp, ne găsești la  0728 721 351.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația