Container

Crispy strips crocant la Container Street Food

Crispy strips crocant la Container Street Food

Crispy strips crocant la Container Street Food

Meniurile de crispy strips se găsesc în mod obișnuit în meniurile de tip fast-food sau în secțiunea de alimente congelate de la magazin. Ele sunt preparate, deseori, din piept de pui dezosat, carne de coastă sau alte părți ale puiului. În majoritatea cazurilor, aceste rețete sunt preparate cu condimente înainte de a fi prăjite.

În timp ce diferite părți ale puiului furnizează substanțe nutritive și pot face parte dintr-o dietă sănătoasă, alimentele prăjite oferă de obicei cantități mari de grăsimi și sodiu. Dacă alegi crispy strips pentru o masă sau gustare, poate fi inteligent să ții cont de dimensiunea porției. Chiar dacă nu te-ai aștepta, crispy strips nu sunt atât de nesănătoase pe cât se spune, mai ales în funcție de locul din care le achiziționezi.

Ce găsești într-o porție de crispy strips

Carbohidrați. O singură porție de crispy strips are 499 de calorii și 31,7 grame de carbohidrați. Coacerea oferă o cantitate mică de fibre (2,2 grame) și poate furniza chiar și o cantitate mică de zahăr, deși numărul real poate varia în funcție de locul de unde ai cumpărat preparatul. Indicele glicemic al crispy strips poate varia, de asemenea, în funcție de modul în care sunt preparate. Cu toate acestea, este probabil să fie scăzut, deoarece alimentele sunt în principal proteine ​​și grăsimi. Sarcina glicemică estimată pentru o porție de 4 bucăți de crispy strips este estimată la 5.

Grăsimi. Chiar dacă pieptul de pui este un aliment cu conținut scăzut de grăsimi, crispy strips tind să fie bogate în grăsimi, deoarece uleiul este folosit pentru a le prăji. 

O singură porție de crispy strips oferă aproape 26 de grame de grăsime. Dintre acestea, 4,6 grame sunt grăsimi saturate, aproximativ 9 grame sunt grăsimi monoinsaturate și aproximativ 10,6 grăsimi polinesaturate. Din nou, aceste numere pot varia în funcție de preparat.

Proteină. Crispy strips sunt o sursă bună de proteine, cu 35,4 grame de nutrienți musculari.

Vitamine si minerale. Crispy strips sunt o sursă excelentă de seleniu, niacină, vitamina B6 și fosfor, fiecare furnizând mai mult de 40% din valoarea zilnică necesară.

crispy strips

Meniurile de crispy de la Container Street Food Suceava

Așa cum ți-am scris mai sus, valorile nutriționale ale crispy strips sunt date de felul în care este pregătit preparatul. Alimentele folosite, proveniența și prospețimea lor își spun cuvântul. Container Street Food Suceava folosește doar ingrediente naturale, de proveniență locală, tocmai ca aportul nutritiv să fie cât mai benefic pentru organism.

Gustul clasic crispy strips este păstrat alături de valoarea nutrițională benefică pentru organism. La Container Street Food Suceava îți punem la dispoziție un meniu complet de crispy strips. Uite ce ți-am pregătit în meniu: 

Aripioare picante de pui cu cartofi și sos. N-ai cum să le refuzi, iar prețul garantat îți face cu ochiul, doar 20 de lei. Conțin: aripioare 190g, cartofi 180g, sos usturoi 30g.

Coaste de porc la cuptor. Dacă vrei o mâncare fancy și delicioasă care să-ți satisfacă apetitul, acest preparat este pentru tine. Conține: coaste de porc glazurate 400g, cartofi copți cu dressing de usturoi 200g, salată coleslaw 100g.

CONTAINER CHICKEN BUCKET 1,2Kg. Aceasta este o porție pentru adevăratele apetite. Conține: pui crispy 180g ,aripioare pui picante180g, nuggets180g, cartofii casei 600g , sos usturoi, sosul casei.

Crispy picant de pui cu cartofi și sos 190g/180g/30g. Pentru pofticioșii care nu se satură ușor, această porție conține: Piept pui picant pane, cartofi, sos usturoi.

Falafel cu cartofi si sos 180g/180g/30g (de post)

În link-ul următor găsești toate variantele de crispy strips. Container Street Food Suceava îți pune la dispoziție un meniu variat pe care îl găsești atât pe site-ul nostru, cât și în aplicația Container. Găsești aplicația atât în Google Play cât și în App Store. Aplicația este gratuită și-ți aduce mai aproape toate preparatele Container.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația