Container

Cum am ajuns să facem cele mai bune coaste de porc din Suceava

Cum am ajuns să facem cele mai bune coaste de porc din Suceava

Cum am ajuns să facem cele mai bune coaste de porc din Suceava

Știi și tu senzația aia de coaste de porc. Da, atunci când tragi aer adânc în piept și-ți ascunzi zâmbetul din colțul gurii să nu te dai de gol, dar stomacul tău aplaudă atunci când ospătarul vine spre masa ta. Sau când auzi cum urcă colegii de la delivery scările. Asta nu e doar senzație de foame și de poftă e și o senzație de coaste de porc. Noi, la Container Street Food avem cele mai bune coaste de porc din Suceava. Ca de obicei, nu ne lăudăm doar noi, ci am auzit și de la tine spunând că asta. Sigur că mai sunt coaste de porc bune și prin București sau Timișoara, dar în Suceava le găsești la noi, așa spun clienții, specialiștii noștri în gastronomie.

Cum am ajuns să facem cele mai bune coaste de porc Suceava? Ei bine, și de data asta experiența ne-a ajutat. Am probat rețete și le-am testat, te-am ascultat pe tine când ne-ai spus cum e mai bine să le preparăm și uite că am reușit. Am preparat cele mai bune coaste de porc din Suceava și de atunci o ținem tot așa. Dar, să începem de la început. Nu prea este cunoscută originea rețetei coaste de porc, dar este sigur că toată familia se adună la masă și chiar și prietenii ăia care întârzie mereu vor ajunge la timp ca să le prindă calde. Încă de la origini, preparatul a permis numeroase combinații de ingrediente care să ofere explozii de arome în culori diferite de fiecare dată. Așa cum sarmalele se mâncau, la început, cu pâine și nu cu mămăligă, așa și coastele de porc erau diferite la începuturi. Oricum, chiar dacă avem noi cele mai bune coaste de porc din Suceava, ele vin din Banat. Banatul este echivalentul opulenței gastronomice, a piepturilor umflate în pene, pupilelor dilatate și gurilor zâmbărețe atunci când este vorba despre rețete. E un adevărat izvor gastronomic, iar delicioasele coaste de porc din Suceava le datorăm bănățenilor. Vedeta din spatele vedetei este sosul barbeque în care se caramelizează gustos costițele. Fără acest proces, costițele de porc nu ar mai fi la fel de fragede și bine gătite. Mai mult, dacă marinezi mai mult timp coastele de porc, ele se transformă într-o friptură extraordinar de gustoasă. Rețeta noastră de coaste de porc Suceava este preparată după clasica rețetă, dar (cum sunt cele mai bune) intră în ecuație și secretul gastronomic. Însă, pentru început, folosim coaste de porc, boia iute și amestec de diferite condimente. Nu uităm de vinul neapărat alb, sec, oțet și miere de albine. Așa, rețeta de coaste de porc Suceava iese impecabil. Adăugăm la ecuația și experiența bucătarilor noștri care, deși sunt tineri, au pasiunea marilor bucătari și curajul lor din vremurile uceniciei. Bucătarii noștri știu că pentru tine este important gustul, iar noi îți respectăm foamea.

Așa că, la Container Street Food toate eforturile noastre sunt îndreptate spre a-ți crea o experiență cât mai deosebită în interacțiunea cu noi. Ca să știi, preparatele noastre sunt mereu proaspete deoarece facem zilnic piața. Experiența ta este pe primul lor, de aceea rețetele noastre sunt printre cele mai bune din Suceava. Prin urmare, dacă ți-e poftă de niște coaste de porc din Suceava, delicioase, bine gătite și cu sos făcut ca la carte, asortate cu o bere rece sau o Cola, atunci ne găsești pe www.containerstreetfood.com sau la 0728 721 351. Ne-ai spus că rețeta de coaste de porc Suceava este delicioasă, iar dacă ești printre cei care încă nu au încercat-o, știi unde ne găsești. N-o să fii dezamăgit, asta e sigur. Mai mult, dacă o să-ți placă de noi, ți-am pregătit și meniul zilei plin de sugestii gastronomice delicioase. Cu doar 21 de lei poți să mănânci sănătos, delicios și să-ți umpli stomacul. Meniul zilei este la doar un click distanță. Îl găsești pe facebook sau pe site-ul nostru, iar la fiecare meniul zilei cumpărat primești în mod gratuit o doză de bere Ciuc Premium sau Radler cu zmeură, la alegere. Fie că vrei o cafea tare după o noapte fără prea mult somn, un desert în your cheat day, sau o masă care să-ți dea energie, la Container Street Food le găsești pe toate. Mai mult, ne-am înarmat cu zâmbete și voie bună și abia așteptăm să auzim și părerea ta legat de preparatele noastre. Îți dăm un pont: rețeta de coaste de porc suceava te va da pe spate. Măsurile igienico-sanitare sunt respectate cu strictețe, așa încât sănătatea să ne fie protejată. Pe terasa noastră avem încălzitoare care mențin temperatura până la 20 grade celsius, deci te așteptăm la masă. Nu-ți face griji, avem măști, dezinfectante și toate armele de care avem nevoie în lupta cu noul coronavirus. Noi ne facem treaba, tu bucură-te de masă. Ne vedem pe terasă.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația