Container

Cum arată vara la Container Suceava

Cum arată vara la Container Suceava

Cum arată vara la Container Suceava

Suntem de acord cu toții că vara parcă schimbă ceva în noi? Avem mai multă energie și la Container Suceava, mai mult chef de viață, mai multă poftă de mâncare și mai multă…activitate. 

Pentru că da, dacă oamenii sunt influențați de vară, așa sunt și locurile. Odată cu venirea verii, am dar un restart întregului local. Am adus ingrediente și mai proaspete de la producători locali, am nuanțat meniul, am adăugat produse, am organizat evenimente și ne-am distrat.

Ca să înțelegi cum se vede Container Suceava prin vară, citește articolul până la capăt. Promitem c-o să-ți placă și că o să ne treci pragul din nou săptămâna asta pentru un burger bună, o salată de vară, sau un vibe de festival de mare. 

Meniul de vară de la Container Suceava

Așa cum te-am anunțat pe pagina noastră de facebook, acum ceva timp meniul Container Suceava a suferit niște modificări – delicioase, de altfel. Am făcut gusturile bune să explodeze și am impresionat, efectiv, cu gustul burgerilor noștri. Ca să confirmăm cele spuse, lăsăm aici una dintre recenziile primite pentru burgeri Suceava. 

„Best burger in town.” – I. Ailoaie

„Unul dintre cele mai bune localuri din Suceava. Mâncarea e delicioasa, personalul este foarte amabil și prietenos. Sunt cucerita, am devenit clienta fidela.” – G. Murgilă

Meniul Container Suceava a primit noi nuanțe, noi culori, noi straie – cum s-ar spune. Și, ca tot ce este nou, este și mega bun. Meniul ți-a pregătit preparate precum:

Burgeri și meniu burgeri. Da, cartofii aurii, delicioși și sosul casei încă sunt aici, la fel de buni. Burgerii sunt atent preparați, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Pe bune. Și asta poți să simți cu ușurință la fiecare meniu pe care-l comanzi. Pe lângă asta, avem rețete proprii și rețete clasice de burger, ca apetitele să fie toate satisfăcute. 

Tortilla. Facem un obicei din a face tortillas excelente, să știi. Dacă încă nu le-ai încercat, e cazul să treci pe la restaurant să vezi despre ce vorbim.

Sendvișuri. Pentru zilele în care vrei ceva rapid și bun, ți-am pregătit un meniu complet de sendvișuri. Caloric, sendvișurile de la Container Street Food Suceava sunt suficient de mari încât să fie un mic dejun sau prânz suficient. 

Mic dejun. De la omlete, salate și chiar clătite, micul dejun de la Container este sănătos. Include ouă, ca să-ți iei porția de proteine, dar și legume, ca să ai și vitamine suficiente în corp cât pentru toată ziua.

container sucea

Preparate din carne la Container

Pentru că știm că, de cele mai multe ori, gustul e singurul care contează, avem grijă să punem toată atenția noastră în fiecare preparat. Carnea este proaspătă și naturală și, alături de legumele proaspăt cumpărate, face ca mâncarea să fie mega bună. În meniul de carne găsești tortilla, burgeri și meniu burgeri, burrito și meniu burrito, sendvișuri, dar și salate, grill și wok. 

Pentru că ți-am promis un meniu complet, la Container Suceava găsești salate, deserturi, băuturi colorate și fine și cam tot ce ți-ai dori pentru o zi petrecută la restaurant. 

Meniul de paste satisface orice iubitor de paste bune, aromate și care folosesc toate calitățile excelente ale ingredientelor. 

Și, pentru că avem des și părinți și copii, am lansat un meniu special gândit pentru cei mici. Include preparate sănătoase și gândite cât pentru o porție potrivită pentru un copil.

În altă idee, ne distrăm în fiecare zi. Clienții ne sunt prieteni și sunt tratați ca atare. De cele mai multe ori avem seri cu muzică și evenimente de care să te bucuri cu prietenii sau familia. Petrecem timp pe terasa acoperită, aranjată în ton cu personalitatea restaurantului. Acolo, te invităm să te alături petrecerii, mâncării bune și să ai timp de calitate alături de prieteni și familie.

Intră pe site-ul Container Suceava să descoperi toate preparatele pe care ți le punem la dispoziție. 

Ca să fim mereu în contact, am lansat și aplicația Container Street Food Suceava, care este gratuită în App Store și Google Play. Poți da comandă de mâncare și pe site sau la numerele de telefon disponibile. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația