Container

De ce poate fi sănătos să mănânci burgeri

De ce poate fi sănătos să mănânci burgeri

De ce poate fi sănătos să mănânci burgeri

Burgerii și meniurile de burgeri au o reputație destul de proastă. Și e pe bună dreptate în unele cazuri deoarece îți aduc grăsimi în corp și măresc considerabil aportul de calorii. 

Dar, pe de altă parte, burgerii sunt cu adevărat sănătoși. Așa că înainte de a ridica sprânceana atunci când vrei să îți comanzi un meniu de burgeri în Suceava, la Container, în acest articol găsești câteva beneficii ale burgerilor care sigur te vor uimi.

Sigur, ia în calcul o alimentație per total sănătoasă și echilibrată. Dar burgerii nu sunt cei mai răi dintre cei mai răi. Vin cu un aport serios de vitamine și minerale care te vor convinge să-i comanzi data viitoare când treci pe la Container Street Food Suceava.

Acidul linoleic conjugat în burgeri

La asta nu te așteptai. Și, ca o notă de început, în cele ce urmează nu este vorba despre studii ale „cercetătorilor britanici”, atât de rău famați în ale cercetatului. În general, burgerii au o componentă numită acid linoleic conjugat sau CLA. Acest tip de acid a prezentat semne de luptă împotriva cancerului în unele studii. 

De asemenea, până azi ai auzit că dacă vei consuma burgeri, clar te vei îngrășa. Pe lângă faptul că procesul de îngrășare poate fi unul anevoios care implică mai mulți factori pe lângă mâncatul de burgeri, acest acid sus menționat luptă cu reducerea greutății. 

Da, CLA reduce greutatea. Practic, acesta previne creșterea în greutate și îmbunătățește pierderea în grăsime prin îmbunătățirea metabolismului corpului. Nimeni nu spune că e sănătos să mănânci 3 burgeri pe zi. Deși, în condițiile în care echilibrezi mesele din următoarele zile, nici asta nu este o problemă adevărată. 

Proteina din burgeri

Sigur știi și tu că toate celulele au proteine. Proteinele reprezintă un compus esențial din corp care te ajută să-l menții activ și productiv. Sunt absolut necesare pentru a slăbi, pentru a te îngrășa și pentru a te simți de milioane. Așa cum în aproape fiecare aliment găsim proteine, așa găsim și în burgeri. Aceștia au câteva ingrediente care conțin proteine sănătoase. 

Ele te ajută să-ți formezi și să-ți construiești mușchii. Ingredientele precum slănina sunt o sursă strălucitoare de proteine care sigur te vor ajuta să-ți menții corpul la forma dorită.

Vitamine

Un burger conține mai multe ingrediente precum cele de origine animală, salată, legume și lactate. Astfel, burgerul îți aduce un important aport de vitamine, cele mai multe din categoria vitaminelor B. 

În general, aceste vitamine ajută la utilizarea energiei alimentelor într-un mod adecvat. Vitaminele B ajută organismul să creeze celule roșii din sânge. Un deficit de vitaminele B12 poate să vine cu câteva probleme serioase printre care stare de slăbiciune, amorțeală, anemie și alte probleme legate de sistemele nervoase.

burgeri 1
burgeri 1

Minerale în burgeri

Burgerii sunt o sursă excelentă de minerale. În general, depinde de ingredientele utilizate în procesul de preparare al burgerului. Cu toate acestea, în cea mai mare parte, burgerii de la Container Street Food Suceava au o cantitate destul de mare de zinc. 

Zincul joacă un rol imens în crearea de celule roșii din sânge și în îmbunătățirea metabolismului. Zincul îți îmbunătățește sistemul imunitar și, prin urmare, este un element pe care l-ai vrea în alimentația ta.

Burgerii, o reputație nemeritată

Deci, dacă ai crezut că burgerii sunt dăunători sănătății tale, acum percepția ta ar trebui să se schimbe. Poți mânca fără nici un fel de teamă burgeri de câteva ori pe săptămână pentru că vei știi că beneficiile pentru sănătatea ta nu sunt de ignorat. 

Prin urmare, la Container Street Food Suceava te așteaptă o serie de meniuri burgeri pe care nu le poți refuza. Fie că preferi burgeri cu carne de vită sau de pui, cu salată sau cu mai mulți cartofi, găsești la Container toate rețetele de care ai nevoie. Așa cum știi deja, toate ingredientele pe care le folosim sunt fresh, astfel încât aportul de nutrienți să fie cât mai mare. Acest lucru duce și la un număr mult mai mic de calorii. 

Container Street Food Suceava este restaurantul care-ți aduce mâncarea aia bună, instagramabilă și care-ți face stomacul să aplaude la final. Nu sta mult pe gânduri și potolește-ți foamea cu unul dintre cei mai buni burgeri din Suceava. 

Nu uita că poți să comanzi orice preparat la tine acasă, prin serviciul gratuit de livrări la domiciliu în Suceava. 

Mai mult, blogul nostru îți stă la dispoziție cu informații fresh despre aportul nutritiv al diferitelor preparate din meniu. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația