Fă-te comod. Venim noi la tine cu cei mai buni burgeri Suceava

Fă-te comod. Venim noi la tine cu cei mai buni burgeri Suceava

Fă-te comod. Venim noi la tine cu cei mai buni burgeri Suceava

Cauți un serviciu de livrare rapidă și util, dar și cei mai buni burgeri Suceava? Pentru că respectăm foamea, Container Street Food Suceava vă aduce mâncarea preferată cât de repede se poate.

Povestea Container Suceava a devenit prietena tuturor sucevenilor. Încă de când am pornit la drum ne-am propus să facem mâncare super bună și toată lumea să nu cunoască pentru burgerit și pentru ingrediente proaspete și naturale.

Zis și făcut. Azi, sucevenii știu că la Container Street Food Suceava găsești burgeri buni, un meniu variat și bogat și un bucătar tare priceput. Avem poate printre cei mai buni burgeri din Suceava și asta nu o spunem doar noi, ci (aproape) fiecare client care ne-a trecut pragul.

Așa cum ți-am mai spus și în trecut, burgeritul este activitatea noastră preferată și vrem să o faci 100% perfect. De aceea, dăm tot ce avem mai bun.

Cei mai buni burgeri Suceava îi găsești la Container

Nu ne bazăm doar pe vorbe, ci și pe fapte. Carnea folosită pentru burgeri este de cea mai bună calitate. De asemenea, este luată, pe cât se poate, de la producătorii locali de la noi, din Bucovina. De aceea, gustul aromat, textura fragedă, însă ușor crocantă sunt perfecte.

Pentru că ne bazăm pe calitate și bun gust, legumele folosite sunt cumpărate tot de la noi din Bucovina, atunci când anotimpul nu permite. În orice caz, ne asigurăm că toate legumele sunt proaspete, naturale și foarte-foarte bine spălate.

Nu în ultimul rând, bucătarii pe care îi avem la Container Street Food Suceava clar au o mână de aur. Spunem asta pentru că toate rețetele care au ieșit din mâna lor au fost (și sunt) delicioase. Bucătarii noștri sunt printre cei mai buni din zonă și reușesc să aducă mereu preparate bune, care să satisfacă apetitul celor mai ascuțiți gusturi.

Pe lângă burgerit, suntem foarte buni în a pregăti rețete unice la gust. În meniul disponibil pe site vei descoperi o varietate de preparate.

Ca să ajungi mai ușor la meniu, îți lăsăm un link aici: https://containerstreetfood.com/

Venim la tine cu mâncarea aleasă cât ai spune – Container

Pentru că știm ce înseamnă să-ți fie și foame și poftă și să-ți închipui chiar după ce ai dat comanda ce gust vor avea burgerii, câte de calzi vor fi și cum se va topi brânza pe carne.

Pentru că nu ne jucăm cu stomacul și respectăm foamea ta la fel de mult cum nu respectăm pe noi.

Îți punem la dispoziție servicii de livrare prompte și care să păstreze mâncare intactă. Pentru că și platingul contează atunci când comanzi de mâncare, ne asigurăm că vei primi mâncarea așa cum o trimitem: bună de pus pe instagram.

Serviciile de livrare sunt gratuite și acoperă tot orașul Suceava, așa că poți să dai comandă de a mânca chiar acum. Cât citești din nou acest articol, comanda garantat este la ușa ta.

În plus, pentru că am lansat aplicația Container Street Food Suceava, acum și mai simplu să comand. Descarci aplicația din Google Play sau App Store, răsfoiești meniul și comandă ce-ți este pe plac. Aplicația este gratuită.

Între timp, în serile libere, diminețile sau amiezile în care nu ai spor la treabă, te invităm la restaurant. Vei găsi o atmosferă primitoare, întotdeauna muzică bună și zâmbete gratuite cât aștepți mâncarea super bună.

Pentru că vrem să te răsplătim că obișnuiești să mănânci la noi, ți-am pregătit super oferte la Happy Hour. Prețuri cu 20% mai mici, dar mâncare la fel de delicioasă. Intră pe site să descoperi toate preparatele incluse în Happy Hour de la Container Street Food Suceava.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația
Desktop 2
Desktop 1

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență