Container

Este consumul de burgeri exces caloric?

Este consumul de burgeri exces caloric?

Este consumul de burgeri exces caloric?

Te întâlnești des cu mâncăruri rapide precum burgeri, sandviș sau cartofi pai. Însă, câte calorii au ele și cât de des e ok să le consumi? A mânca în limite calorice este diferit pentru fiecare persoană. 

Asta deoarece nevoile calorice și metabolismul sunt diferite. Pentru cineva, a mânca 2400 de calorii pe zi poate fi puțin sau necesarul pentru a se menține la o anumită greutate. 

Așa cum știi, acest fapt e influențat de arderile pe care le ai. Însă pentru altcineva a mânca 1800 de calorii înseamnă a mânca peste limită. 

Tocmai de aceea „a mânca în exces” este diferit pentru fiecare în parte și nu trebuie să tratezi mâncarea ca pe un chin sau ca pe un motiv de vină.

Totuși, e bine să știi câte calorii are fiecare masă a ta și la ce riscuri te expui în cazul mâncării de tip fast-food.

Secolul vitezei a pus totul în viteză, chiar și mâncarea. Puțini sunt cei care au răbdare să gătească acasă, câte două ore o dată la două zile. Și mai puțini sunt cei care gătesc zilnic. Restaurantele și fast-food-urile au luat un avânt fantastic, însă nu e nimic de acuzat. 

În funcție de locul de unde îți comanzi mâncarea, aceasta poate fi chiar sănătoasă, chiar dacă vorbim despre un burger sau o pizza. 

burgeri
burgeri

E o problemă consumul de burgeri?

Să consumi carne este sănătos, în limitele normalului. Dar să exagerezi cu carnea poate duce la dezvoltarea unor boli grave, pentru că acest tip de consum prezintă potențial mare de putrefacție. 

Carnea naturală, așa cum o găsești și la noi la Container Suceava e chiar indicat să fie consumată. Marea problemă se află în contaminarea cărnii cu antibiotice. Spre exemplu, în SUA, 40% din totalul de antibiotice sunt administrate animalelor din crescătorii. 

Astfel, ele trec și prin organismul tău când le consumi. Acesta este și motivul pentru care avem carne naturală, gătită în bucătăria noastră pentru burgeri și alte preparate.

Însă America stă mult mai prost pentru că de multe ori carnea are și hormoni care au multe efecte secundare la om. Prin urmare, data viitoare când îți comanzi un burger, cel mai bine ar fi să-l iei din locuri sigure, care prepară carnea în mod natural.

Consumul de burgeri nu e o problemă, dacă stabilești niște norme sănătoase pentru alimentația ta. Iar dacă burgerii au ingrediente proaspete, de la producători locali și carne naturală, fără hormoni și altele adăugate, atunci sunt cât se poate de sănătoși.

Câte calorii se ascund într-un burger?

Un burger cu brânză, de 200-250 de grame are un număr de aproximativ 580 de calorii. Asta înseamnă 300 de calorii pe 100 de grame. Dacă mai adaugi o porție de cartofi prăjiți se adaugă alte 250 de calorii. Așa că dacă un prânz normal de-al tău conține un burger, cartofi și un suc cu acid, aduni peste 1000 de calorii.

Totuși, dacă îți iei un burger normal, acesta are undeva la 240 de calorii. Nu te speria, e cât se poate de puțin. Burgerul se numără printre cele mai sănătoase preparate de tip fast-food, având în vedere că shaorma este cea mai nesănătoasă. 

O shaorma normală cu de toate, așa cum suntem învățați, depășește lejer 1000 de calorii. Prin urmare, burgerul poate fi considerat cea mai sănătoasă „nesănătoasă” masă pe care o poți lua. 

Are un număr decent de calorii și te satură cât pentru o zi întreagă. Mai mult, vine cu un aport de nutrienți și vitamine absolut necesare pentru o zi întreagă, pe care le găsești atât în carne cât și în legume. 

Burgeri în Suceava la Container Street Food 

Dacă îți dorești o masă decentă din punct de vedere caloric și care să fie sănătoasă, Container îți oferă toate soluțiile. Folosim ingrediente proaspete, din comerțul local și ingrediente fără aditivi și potențiatori de arome. Prin urmare, îți punem la masă preparate sănătoase și fără adaosuri. 

Mai mult, ai la dispoziție un meniu variat din care poți alege. Burgeri, pizza, salate sau preparate tradiționale, toate sunt la dispoziția ta. 

Echipa Container Street Food Suceava te întâmpină cu o atmosferă chill, un mediu plăcut și mâncare făcută ca la carte. 

Iar dacă vrei să te bucuri de o masă bună din confortul casei tale, atunci poți să comanzi ce-ți dorești la livrări. Serviciul de livrari domiciliu în Suceava este gratuit și cât se poate de prompt. 

De altfel, ca tu să te poți bucura de o experiență completă, am creat aplicația Container, pe care o găsești în App Store și Google Play. Aplicația îți permite să comanzi simplu și rapid mâncarea pe care ți-o dorești. 

Ne vedem în restaurant. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația