Explozii de culoare și arome în noii burgeri Container Suceava

Explozii de culoare și arome în noii burgeri Container Suceava

Explozii de culoare și arome în noii burgeri Container Suceava

Orice masă (fie prânz, cină sau gustare) ar trebui să fie o aventură, nu doar o rutină sau o obișnuință. Suntem mereu în căutarea modalităților de a surprinde și de a încânta clienții noștri, iar cea mai recentă inovație culinară a noastră în materie de burgeri face fix asta. 

Fă cunoștință cu noua noastră linie de burgeri năstrușnici– Albaștrii, roz și negri. Noile noastre preparate nu sunt doar sărbătoare pentru ochi, ci o experiență pe bune pentru oricine vrea ceva bun. 

Inspirația din spatele chiflelor colorate

Când vine vorba de mâncare, prezentarea este la fel de importantă ca și aroma. Bucătarii noștri de la Container Street Food au fost inspirați de ideea de a aduce mai multă culoare în farfurie pentru oamenii care ne trec pragul. 

Dar aici nu este vorba doar de estetică. Fiecare culoare reprezintă un ingredient unic și un profil de aromă,  un personaj sau o zonă din Bucovina.

Burgeri roz  – aromele în acțiune

Burgerul roz e mai mult decât un preparat instagramabil. Colorat cu sfeclă roșie, oferă o aromă subtil dulce care se potrivește perfect cu ingredientele atent selectalte.

Sfecla roșie nu numai că îi conferă chiflei nuanța  de roz vibrant, dar aduce și o serie de beneficii nutriționale. Este bogat în fibre, vitamine și minerale, făcând chifla noastră roz nu doar delicioasă, ci și hrănitoare.

Burgeri albaștri – albastrul de Voroneț în ochii tuturor

Burgerul albastru este un plus nemaipomenit la meniul nostru de burgeri.

Colorat natural, arată uimitor vizual și este o încântare pentru pofticioși. Rezultatul este o chiflă moale, ușor dulce și plină de aromă. Poți comanda burgerul nostru cu chiflă neagră de pe site sau chiar din aplicația noastră gratuită – Container Street Food Suceava, disponibilă în Google Play și App Store.

Burgeri negri, colorați cu cărbune activ

O alegere îndrăzneață pentru cei care doresc să încerce ceva diferit, espre preparat cu cu cărbune activat și oferă o aromă bogată, savuroasă, diferită de oricare alta. 

Burgerul negru este perfect pentru cei care iubesc aromele îndrăznețe, intense. Este dens, consistent și oferă un contrast izbitor cu umpluturile colorate din interior. 

La Container Street Food ne mândrim să folosim ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a ne pregăti burgerii. Fiecare ingredient este atent selectat pentru a ne asigura că fiecare mușcătură este un amestec armonios de arome și texturi.

Chiglele de burgeri sunt făcute 100% din carne de vită, achiziționată de la producători locali, condimentate la perfecțiune și gătite până la un final suculent și fraged. Pentru cei care preferă o opțiune pe bază de plante, chiftele noastre de legume sunt preparate dintr-un amestec de leguminoase, cereale și condimente, oferind o alternativă satisfăcătoare și aromată.

Indiferent dacă iei masa cu prietenii, familia sau singur, vei descoperi că burgerii noștri colorați sunt un început de conversație și o sărbătoare pentru simțuri. Plus că, pentru că mâncarea e făcută să fie împărtășită, burgerii noștri sunt demni de orice postare pe Instragram. 

Așadar, ia-ți gașca și vino să testezi cele mai noi rețete în materie de burgeri din Suceava.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență