Container

Fast Food Suceava: friptura de Hamburg și celebrii burgeri

Fast Food Suceava: friptura de Hamburg și celebrii burgeri

Fast Food Suceava: friptura de Hamburg și celebrii burgeri

Mâncarea de fast food Suceava este apreciată de toată lumea. Chiar dacă nu este cel mai sănătos tip de mâncare, ne place fast food-ul. 

Doar conștiința ne mai oprește din a mânca zilnic acest tip de junk food, blamat de toți doctorii și nutriționiștii. 

Dar dacă tot e atât de nesănătos, cum a apărut fast food-ul și de ce încă există?

Majoritatea oamenilor asociază apariția fast food-ului cu America. Totuși, nu America se face vinovată de apariția mâncării care dă peste cap dietele. 

Unde a apărut prima dată fast food-ul

Pentru început, termenul de fast food se referă la mâncarea preparată rapid și cu multe grăsimi. Sună cunoscut?

Roma Antică este cea care a comercializat pentru prima dată mâncarea gata gătită. Chiar dacă era vorba despre pâine cu vin, tot un fel de fast food era, dar antic.

Ei bine, amerianii au fost mereu cei care au vrut să inventeze roata pătrată. 

Oricum, hamburgerul vine din Europa, dar americanii sunt cei care au știut ce să facă cu el.

În America au apărut pentru prima dată standurile unde se vindeau senviș-uri și burgeri.

Mai apoi, după ce automobilele au devenit cunoscute au apărut restaurantele de tip drive-in și drive-though.

Așa, americanii și-au dorit să consume mâncarea în mașină, mai repede și fără pierdere de timp. 

Așa cum îți dai seama, acest tip de restaurante au luat un avânt rapid. S-au modernizat și au căutat soluții ca să livreze mâncarea cât mai rapid. 

Și frații Richard și Maurice McDonald au căutat astfel de soluții. Cunoscutul lor restaurant este și cel care se face vinovat de asocierea dintre burger și cartofi. 

Anyway, ei regândesc sistemul de pregătire al mâncării, făcându-l să semene cu un fel de linie de producție automată. Fiecare angajat are o sarcină fixă și au gândit grătare mari pentru a găti mai mulți burgeri deodată și dozatoare de sos și suc.

fast food Suceava
fast food Suceava

Fast food Suceava: dilema nutriționiștilor

Da, americanii au comercializat fast-food-ul. Acum, McDolands e cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume. Toată lumea a mâncat măcar o dată fast food suceava sau măcar un burger cu cartofi. 

Restaurantele de tip fast-food au avut mare succes în secolul trecut. Ultimii ani,, însă, au adus o mulțime de controverse în jurul acestui tip de mâncare. 

Societatea a devenit mai preocupată de sănătate și de efectele pe care mâncarea le are asupra organismului. 

Preparatele de tip fast food, pline de grăsimi, zahăr și sare, au fost învinovățite pentru apariția obezității, mai ales în SUA. În 2016 americanii au ajuns să cheltuie și 142 de miiarde de dolari pe mâncarea fast food. 

Doar în America sunt peste 300.000 de restaurante cu specific fast-food.

Da, fast food a avut o perioadă mare de popularitate și oricât de bune ar fi la gust preparatele, popularitatea lor scade. 

Asta se întâmplă și din cauza marketingului agresiv îndreptat în special către copii.

Nu poți ignora efectele nocive pe care le are mâncarea de tip fast food asupra ta. Totuși, dacă ai un stil de viață echilibrat, nu-ți face rău un burger cu cartofi din când în când. 

Americanii sunt recunoscuții pentru burgerii lor – bombe calorice – care au și 10.000 de calorii.

Totuși, un burger Suceava Container te așteaptă cu aprox 600 de calorii, sos gătit din ingrediente naturale și cartofi prospăt cumpărați.

Meniu fast food Suceava la Container Street Food 

Nimeni nu vrea să mănânce prea mult fast food, dar tuturor ne este poftă de un burger bun. De aceea ne asigurăm că-ți pregătim cei mai buni burgeri, din ingrediente proaspete.

Punem preț pe sănătate și îți pregătim burgeri gustoși, dar care respectă un set de valori nutriționale și care îți aduc numai aplauze în stomac. 

Îi îndesăm cu carne gătită bine și legume proaspete, alături de sosul pregătit de noi. Gustul de fast food și valoarea calorică fără să sară de medie, așa e un burger sănătos.

Te invităm să-i mai dai o probă: fast food Suceava

Între timp, așa cum bine știi am lansat aplicația Container. 

Descarc-o și cumpără-ți repede mâncarea preferată. Aplicația Container poate fi descărcată gratuit din linkurile următoare: http://bit.ly/37jf3OZ   http://apple.co/2NbbMKz

Comanzi ce-ți place și noi venim repede-repede cu mâncarea la tine. 

Ah, să nu uităm: happy hour is still on!

Ți-am pregătit super reduceri pentru happy hour. Ai mâncarea preferată cu o reducere de 20%. Comenzile vin și cu sosul, sucul, berea sau cartofii din partea noastră.  Așa că intră pe site, aruncă o privire peste meniul de fast food Suceava și spune-ne de ce ți-e poftă azi.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația