Happy Hour la Container Street Food, restaurant in Suceava

Happy Hour la Container Street Food, restaurant in Suceava

Happy Hour la Container Street Food, restaurant in Suceava

Mănâncă bine, la prețuri bune. Unde în Suceava? La Container Street Food, restaurant in Suceava.

La Happy Hour ai mâncarea ta preferată la prețuri extrem de atractive. Vino la noi între orele 11 și 14:30 și mănâncă preparate delicioase cu 20% reducere. 

Container Street Food este un restaurant in Suceava unic, cunoscut pentru meniul bogat și atmosfera  prietenoasă. Cu o gamă variată de opțiuni de meniu, suntem siguri că vei găsi mâncarea ta preferată la noi. 

Reducerea de 20%  este de luni până vineri la Container Street Food, restaurant in Suceava.

Happy Hour-ul nostru este o oportunitate excelentă de a te bucura de preparatele noastre la prețuri mai mici. Este momentul perfect pentru a te delecta cu gusturi autentice la un cost mai mic. 

Pentru a profita de această reducere de 20%, vizitează site-ul nostru web la containerstreetfood.com/meniu/happy-hour/ și alege preparatele care îți fac pofta. Te așteptăm cu drag să vii și să le savurezi într-un mediu plăcut și relaxant.

Ce găsești la Container Street Food, restaurant in Suceava

Meniu variat. Meniul nostru conține o varietate de preparate gustoase, pe placul sucevenilor. Fie că ești fan al unei pizza autentice, a unui burger suculent sau a unei salate sănătoase, avem tot ce ai nevoie. Toate preparatele noastre sunt gătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, luate de la producători locali.

La Container Street Food, restaurant in Suceava, nu vii doar să mănânci. Aici vii să te simți bine și să te relaxezi. Este locul ideal pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia, pentru a organiza o întâlnire de afaceri sau pentru a sărbători ocazii speciale. Personalul nostru prietenos și serviciul impecabil te vor face să te simți ca acasă.

Fiecare preparat este gătit cu pasiune și atenție la detalii pentru a asigura că primești cea mai bună mâncare. Folosim ingrediente proaspete și de înaltă calitate, și ne străduim să aducem arome autentice în fiecare preparat.

Seri tematice și de socializare la Container, restaurant in Suceava

Organizăm evenimente speciale și seri tematice pentru a aduce un plus de distracție și diversitate la experiența noastră culinară. De la seri de muzică live la degustări de vinuri și teme culinare inedite, Container Street Food oferă mereu ceva nou și interesant pentru clienții noștri.

În plus, dacă vrei să comanzi cât mai repede mâncarea ta preferată, am lansat aplicația Container Street Food Suceava. Aplicația este disponibilă în mod gratuit, atât în Google Play cât și în App Store.

Folosind aplicația poți să vezi întregul nostru meniu și poți comanda mâncare la tine acasă, în cel mai simplu mod posibil. 

Iar dacă preferi să ne suni, numerele noastre de telefon sunt afișate pe site. Unul dintre colegii noștri ajunge la tine în cel mai scurt timp cu mâncarea comandată, caldă și gata de savurat.

Pentru a te bucura de Happy Hour-ul nostru și de reducerea de 20%, urmează acești pași simpli:

Vizitează site-ul nostru web la containerstreetfood.com/meniu/happy-hour/.

Explorează meniul nostru și alege preparatele preferate.

Vino la Container Street Food între orele 11 și 14:30 pentru a comanda și a savura mâncarea ta preferată.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență