Happy Hour la Container Street Food Suceava

Happy Hour la Container Street Food Suceava

Happy Hour la Container Street Food Suceava

Am reintrodus super discounturile pentru Happy Hour. Acum poți să-ți iei mâncarea preferată la un preț mai mic, în fiecare zi.  

Container Street Food știe că fiecare masă e cea mai importantă masă a zilei. Totuși, un late breakfast pare a fi cel mai bun. Așa că am reintrodus happy hour, acea perioadă din zi în care îți poți lua mâncarea preferată la un super preț.

Cum loialitatea ta este cea mai importantă pentru noi, avem grijă să te simți mulțumit de fiecare dată când apelezi la Container Street Food.

Happy Hour vine din dorința noastră de a păstra o legătură strânsă cu tine, de a-ți mulțumi apetitul și buzunarul deopotrivă. Prețul pe care ți l-am pregătit pentru happy hour sigur te va da pe spate. La fel și mâncărurile pe care le-am inclus în happy hour Suceava. Fiecare preparat e menit să satisfacă fiecare apetit și să-ți aducă o masă sățioasă și sănătoasă.

Ofertă de nerefuzat

Fie că este o zi în care ai nevoie de carbohidrați pentru energie, fie că vrei să mănânci fast-food, we got you covered. Am pregătit un happy hour pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile.

Dacă încă nu ai văzut pe pagina noastră de facebook despre ce este vorba, îți spunem aici.  

Și, începând chiar de azi, te invităm la o vorbă în care să ne spui ce mâncare îți face cu ochiul din oferta noastră, iar noi o aducem repede-repede unde ești. Sau te așteptăm pe terasa noastră cozy și încălzită sau chiar în interior acolo unde îți bucurăm și urechile cu muzică bună, ochii cu cel mai bun design și stomacul cu cele mai fancy și gustoase mâncăruri.

Sigur nu e nici un happy hour mai bun în Suceava.  

Și spunem asta pentru că la Container Street Food, happy hour Suceava îți aduce discount de 20%, la fiecare preparat propus.  

Discount de 20% la Happy Hour Suceava

happy hour

Îți respectăm foamea și dorința de a mânca ceva bun. Așa că Happy Hour Suceava de la Container Street Food îți aduce preparate pentru orice fel de apetit, fie el mare sau mic, ușor sau greu de mulțumit.  

Așadar, în intervalul 11-14:30, fix în momentul zilei în care ți se face tot mai foame, am introdus happy hour suceava pentru mai multe preparate din meniul Container Street Food Suceava.

Uite ce găsești la Happy Hour Container Street Food

Meniul Burger Container. Din Happy Hour nu putea lipsi un burger delicios, alături de faimoasa noastră porție de cartofi ușor rumeniți, sărați și asortați cu sosul casei. Sosul este făcut doar din ingrediente naturale, fără aditivi și știi deja că multă lume îl îndrăgește. Burgerul are nelipsita pâine fragedă, proaspătă și carne preparată ca-n cărțile mari de bucate și asortată cu legume și sos.  

Meniu Chicken Tortilla. Este vorba despre o tortilla care a aspirat la o viață mai bună. Și, alături de carnea de pui, s-au hotărât să devină chicken tortilla, acest preparat iubit de toată lumea și bun pentru orice fel de stomac. Alături de legume și sos, chicken tortilla este preparatul potrivit indiferent de ora din zi. Mai mult, este un hibrid delicios, care satisface atât pofta de junk food, cât și pofta de un preparat sănătos. Dacă încă nu lai încercat, profită de oferta happy hour suceava și spune-ne cât de bun e.

Alte oferte

Crispy de pui cu cartofi și sos. Atunci când simți că ar merge ceva junky, meniul ăsta este pentru tine. Gustos, sățios și parte din happy hour, n-are cum să nu-ți facă cu ochiul. Și în acest caz, sosul este 100% natural, preparat de noi din ingrediente naturale. Am auzit că e o combinație delicoasă alături de cartofi, iar dacă îi adaugi crispy, n-ai cum să nu fii mulțumit.  

Spagetti Carbonara. Pentru acele momente când simți că ai nevoie de mai multă energie, dar o cafea n-ar mai fi o idee bună, alege spaghetti carbonara, carbohidrații de care ai nevoie.

Și nu în ultimul rând, wok thailandez cu pui. Pentru momentele în care vrei să fii exotic, am pus în happy hour suceava și acest preparat.  

Toate aceste produse pot fi comandate în cadrul Happy Hour Suceava de la Container Street Food, la un discount de 20%. Comenzile se fac între orele 11:00-14:30. Ne găsești la numărul 0728 721 351

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență