Container

Happy Hour – preparate super gustoase cu 20% reducere

Happy Hour – preparate super gustoase cu 20% reducere

Happy Hour – preparate super gustoase cu 20% reducere

La Container Street Food Suceava ți-am pregătit preparate la Happy Hour cu o reducere de 20%. 

Da, ai citit bine. Dacă ți-e poftă de mâncare gustoasă și la prețuri decente, te invităm la Container Street Food Suceava.

Uite ce preparate găsești la Happy Hour

Meniu burger Container. Dacă ți-e poftă de un burger suculent, cu carne caldă și gătită fix cât trebuie, sos aromat și chiflă moale – asortați, desigur, cu o porție de cartofi prăjiți, crocanți în exterior și moi în interior – la Container ți-am pregătit un meniu de burger la super preț. 

Este doar 30 de lei și conține mai multe decât ai crede. Burgerul este preparat din carne proaspătă de vită, cu cheddar, roșii, ceapă, castraveți murați, salată iceberg, sosul casei, curry. Are o chiflă moale și caldă și vine alături de cartofi prăjiți și sosul casei. 

Nici nu trebuie să aștepți să ți se facă foame cu un astfel de burger. Este super gustos și poate fi savurat oricând. Te invităm să te bucuri de gustul bun în restaurant sau să dai comandă la tine acasă. Un membru al echipei noastre de livratori va veni la tine în cel mai scurt timp. 

De aici poți comanda burgerul: Meniu Burger Container 360g/180g

Spaghetti Carbonara. Pentru acele zile care par a fi o „luni” interminabilă, avem porția de bun pregătită. Spaghetti Carbonara sunt făcute să te scoată din orice stare neplăcută, inclusiv foame. 

Sunt absolut grozave, fie că alegi să le combini cu un vin sau o cafea la final. 

Costă doar 25 de lei și conțin spaghetti, sos alb cu ou, bacon prăjit și parmezan. 

Le poți comanda de aici: Spaghetti Carbonara 400 g

Chicken Quesadilla Meniu. Quesadilla e pentru când vrei fast food, dar vrei și să mănânci sănătos și bogat în nutrienți. Rețeta noastră conține carne de pui, ardei, ceapă, mozzarella și lipie. În plus, ai și cartofi gustoși și sosul casei, ca să mănânci fix așa cum trebuie. 

Meniul Quesadilla e numai 26 de lei la Happy Hour și îl poți comanda aici: Chicken Quesadilla Meniu 360g/180g/30g

Tortilla Pui meniu. Ceva bun, ceva fin, ceva cu gust exploziv. Meniul tortilla de pui conține carne de pui, legume proaspete, sosuri, tortilla, cartofi și sosul casei. Este doar 26 de lei la Happy Hour și poți da comanda de aici: https://containerstreetfood.com/produs/tortilla-pui-meniu/

Happy Hour la Container Street Food Suceava

La Container Street Food Suceava ți-am pregătit super promoții la Happy Hour. 20% reducere între orele 11:30 și 14:30. 

Fii pe fază, dă comanda și bucură-te de preparate delicioase. La Container folosim doar preparate naturale și proaspete, ca fiecare preparat să aibă un gust unic și fresh. Nu facem rabat la calitate și cumpărăm tot ce se poate de la producători locali, din Suceava. 

În plus, bucătarii noștri ne surprind constant cu meniuri variate și gustoase, ca papilele tale gustative să nu se plictisească. Vei descoperi rețete diverse și gusturi unice și aproape că putem garanta că îți vei dori să revii la noi. Te invităm și așteptăm pe terasa noastră sau în interiorul călduros. Suntem în centrul Sucevei. 

Dacă nu ai chef de plimbări și vrei comanda la tine acasă cât mai repede, sună-ne la numărul de telefon de pe site. Unul dintre colegii noștri va veni în cel mai scurt timp.

În plus, am lansat și aplicația Container Street Food Suceava. Tot meniul nostru este acolo, mai aproape de tine. Aplicația este gratuită și se găsește atât în Google Play cât și în App Store. Vei putea să comanzi mai repede mâncare și să te bucuri de ea în cel mai scurt timp.

Așadar, ce să fie azi pentru tine? Burgeri, paste sau tortilla?

Scroll to Top
transport container 02
transport container 01
logo container negru
Descară aplicația