Container

Happy Hour Suceava: rețeta succesului

Happy Hour Suceava: rețeta succesului

Happy Hour Suceava: rețeta succesului

Rețeta pentru un Happy Hour Suceava potrivit pentru oricine nu e chiar simplă. 

Știm că sunt zile când poate nu ai timp să răsfoiești un întreg meniu de la Container Street Food Suceava. 

Când poate nici nu ai chef să faci asta pentru că ți-e poftă, dar nu știi de ce.

Și mai știm că vrei să ai parte de un meniu bun la un preț corect și bun pentru orice buzunar. Pentru acele zile ți-am pregătit happy hour Suceava.Te-ai prins? Happy Hour e aici să-ți facă ziua mai bună.

Happy Hour Suceava: pentru acele zile când știi sigur că vrei ceva bun

Știi clar că vrei să mănânci ceva gustos. Poate cu carne, poate cu ceva grăsime, fie chiar și niște salată cu explozie de arome. 

Un lucru e clar: vrei un meniu care să-ți potolească foamea, să-ți facă papilele gustative să aplaude și să-ți dea energie pentru tot restul zilei. 

Urmând acești pași aparent simpli, echipa Container Street Food ți-a pregătit un meniu pentru Happy Hour echilibrat și care să-ți satisfacă poftele. 

Lasă aplicația deoparte, nu mai căuta în mii de taburi și nici nu-ți întreba colegii ce mănâncă, doar ca să te hotărăști tu. Sună-ne la ora potrivită și bucură-te de mâncare bună.

Happy Hour: mâncare savuroasă și potrivită pentru orice buzunar.

Știm cum e să fii la birou, după jumătate de zi care s-a scurs cu încetinitorul și să vrei neapărat un restart gastronomic. 

Știi că suntem adevărați gurmanzi și că ne-am da și peste cap dacă am putea să-ți dăm mâncare mai bună de atât. Însă, pe bune că e cât se poate de bună. 

Cu ingrediente naturale, cumpărate în ziua preparării, metode de gătire clasice și sigure plus un strop de curaj, îți preparăm rețetele pe care deja le știi. 

Suntem fani sănătate în bucate, de aceea nu folosim aditivi sau vegeta, ci doar ingrediente naturale. 

De asemenea, toate sosurile semnate de Container Street Food sunt făcute chiar de echipa noastră. Și n-o spunem noi, dar ne ies bine de tot. 

Așadar, dacă vrei un meniu la Happy Hour Suceava complet și delicios, atunci ești unde trebuie. 

Container Street Food este locul unde voia bună și mâncarea și mai bună merg mână în mână. Echipa noastră este prietenoasă și te întâmpină mereu cu un zâmbet cald și cu sugestii de mâncare.

Suntem aici să-ți facem timpul petrecut cu noi mai calitativ și stomacul mai fericit. 

Ce ți-am pregătit pentru Happy Hour Suceava

Așa cum ți-am zis, ne-am gândit să-ți oferim preparate reduse care să îmbine pofta ta de junk-food, dieta echilibrată și gustul bun. 

Îți aducem un plus de nutrienți și-ți asigurăm plinul de energie pentru întreaga zi. 

Îți respectăm și foamea, dorința de a avea o alimentație corectă și pofta. Adunate, ele formează Happy Hour  Suceava de la Container Street Food.

Meniul Burger Container

Din Happy Hour nu putea lipsi un burger delicios, alături de o porție de cartofi rumeniți, sărați și asortați cu sosul casei. Toate sosurile Container sunt făcute doar din ingrediente naturale, fără aditivi.

Burgerul are pâine fragedă, proaspătă și carne preparată așa cum spun cele mai bune rețete și asortată cu legume și sos.  

Pentru zilele în care ți-e poftă de ceva junk-food, dar vrei să rămâi în limitele calorice, îți propunem la Happy Hour meniul Chicken Tortilla.

Tortilla este, în traducere liberă, un tort mic și și-a făcut apariția de la 10.000 de ani î.HR. 

Tortilla era mâncarea principală a aztecilor și era fabricată din porumb cu miez uscat. Ea este elementul gastronomic de bază din statele nordice ale Mexicului. 

La Happy Hour Suceava este vorba despre o tortilla care și-a dorit o viață mai bună. Și, alături de carnea de pui, s-au hotărât să devină chicken tortilla, acest preparat iubit de toată lumea și bun pentru orice fel de apetit. Alături de legume și sos, chicken tortilla este preparatul potrivit indiferent de ora din zi. 

Mai mult, este un hibrid delicios, care satisface atât pofta de junk food, cât și pofta de un preparat sănătos. Dacă încă nu l-ai încercat, profită de oferta happy hour suceava și spune-ne cât de bun e.

happy hour suceava 1
happy hour suceava 1

Cum vremea s-a încălzit, berea merge mână în mână cu stomacul plin. 

Meniul zilei costă doar 21 de lei și e la doar un buton distanță de tine. Spune-ne ce vrei, iar noi venim repede cu comanda la tine. 

Iar dacă timpul îți permite, te invităm și la locația noastră. Ți-am pregătit o terasă fix în centrul acțiunii, dar ferită de ochii curioșilor, cochetă și cozy. 

Dacă ești fan al mâncării de la Container, nu uita să descarci aplicația noastră. Aplicația este gratuită și o găsești accesând link-urile următoare: http://bit.ly/37jf3OZ   http://apple.co/2NbbMKz

Vino la restaurant pentru o porție binemeritată de voie bună și mâncare. Motivele pentru care să ne faci o vizită sunt nenumărate, însă noi am strâns câteva în articolul următor: de ce să mănânci la Container Street Food Suceava.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația