Container

Livrari la domiciliu rapide și eficiente

Livrari la domiciliu rapide și eficiente

Livrari la domiciliu rapide și eficiente

Cauți un restaurant cu livrari la domiciliu rapide? Sigur vrei ca mâncarea să-ți ajungă caldă, numai bună de savurat și chiar înainte de a ți se face foame de tot.

Știm cum e, been there, done that. 

Și noi ne-am dori, clienți fiind, ca mâncarea să ajungă în timp util, iar partea de livrari la domiciliu să fie promptă și sigură. 

Ți s-a întâmplat să-ți fie o poftă uriașă de un burger, să dai comanda și la telefon să auzi: se livrează în 40 min-o oră? 

Nimic mai dezamăgitor decât să aștepți o oră să savurezi burgerul preferat. Dar nu-i problemă, la Container nu avem astfel de timpi uriași de așteptare. Îți livrăm mâncarea preferată repede-repede, cât încă foamea-i „proaspătă”.

Echipa Container Street Food știe că timpul este cea mai importantă resursă și se joacă cu el. 

Îți oferim livrari la domiciliu cât ai zice „Container”. 

livrari la domiciliu

Serviciu de livrari la domiciliu prompt

Clienții sunt prietenii noștri și îi tratăm ca atare. Prin urmare, dacă ne-ai trecut măcar o dată pragul, și tu ne ești prieten. Și știi deja că-ți respectăm foamea și-avem grijă să nu o supărăm. 

Nu de alta, dar așa cum spune o reclamă celebră, nu ești tu când ți-e foame. Așa că am făcut tot posibilul ca partea de livrari la domiciliu suceava să fie promptă. 

Tu ne suni, iar noi ajungem la tine cât de repede se poate

Singurul lucru care ne poate împiedica e traficul urât, rar întâlnit pe la noi.

Container Street Food este formată dintr-o echipă care chiar iubește ce face. Iubim mâncarea, mirosul de legume coapte, aromele de cartofi prăjiți și pizza și savoarea pe care o poate avea o salată. 

Ne place atât de tare mâncarea, că vrem să scoatem ce-i mai bun din ea și să-ți dăm și ție. De aceea, rolul nostru de bucătari e luat în serios.

Chiar și cele mai mici detalii contează. Bolul în care preparăm salata, materialul ustensilelor folosite sau masa pe care lucrăm. 

Sigur știai că materialele în care se prepară mâncarea pot să-i influențeze gustul sau să-i transfere anumite elemente. 

Prin urmare, igiena nu e opțională. La acest capitol, avem grijă să avem 10/10. 

Îți livram la domiciliu mâncarea doar în ambalaje reciclabile. Pentru că știm că încălzirea globală e pe bune și că avem un singur adăpost: pământul. 

Avem grijă ca ambalarea să fie perfectă, pentru ca mâncarea să ajungă la tine în forma estetică inițială. 

Toți acești pași sunt făcuți rapid, însă în trafic nu ne jucăm cu viteza. Suntem atenți, vigilenți și la timp cu mâncarea la ușa ta. 

Dacă te întrebi cum facem asta, știm niște scurtături bune de tot. Dacă vii la o cafea la Container, îți povestim despre ele. 

Container Street Food îți pune la dispoziție livrari zilnice

Indiferent de preparatul pe care ți-l dorești, livrarile la domiciliu suceava de la Container sunt rapide. 

Recent am lansat și aplicația Container, pe care o găsești în Google Play și Apple Store, gratuit, la linkurile următoare: http://bit.ly/37jf3OZ   http://apple.co/2NbbMKz

Alegi rapid mâncarea favorită, plasezi comada și noi venim. E atât de simplu. Mâncarea ta e la un buton distanță de tine. Că ești la birou sau acasă, acum e simplu și rapid să te bucuri de burgerii container, de o salată bună sau de o tortilla cu pui și legume. 

Nu uita că ți-am pregătit și super reducerile de happy hour, despre care ți-am vorbit în articolele anterioare. 

Ai mâncarea preferată cu o reducere de 20%, livrată în cel mai scurt timp în locul în care te afli. 

Comenzile vin și cu sosul, sucul, berea sau cartofii din partea noastră. Așa că intră pe site, aruncă o privire peste meniu și spune-ne de ce ți-e poftă azi. 

Și dacă pauza e scurtă și n-ai timp de foșneli de taburi, atunci alege meniul zilei. 

Container Street Food e la dispoziția ta cu mâncarea aia bună de tot, cu livrari la domiciliu suceava prompte și cu super reduceri. 

Intră pe site și vezi despre ce este vorba: https://containerstreetfood.com/

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația