Container

Meniu vegetarian în Suceava? Container ți-a pregătit terenul

Meniu vegetarian în Suceava? Container ți-a pregătit terenul

Meniu vegetarian în Suceava? Container ți-a pregătit terenul

E dificil să găsești un meniu vegetarian bun, cu gust și cu preparate diverse. Cu foamea nu-i de joacă și știm că în Suceava oamenii nu-și doresc doar un stomac plin, ci și un stomac fericit. Așa că mâncarea nu trebuie să fie doar multă, ci și deosebit de bună ca să rămână în mintea oamenilor.

Știm cu toții reputația celebră pe care o are mâncarea de post: e fără sare, fără gust și nu ne place. Nu știm exact cine a vorbit așa despre mâncarea de post sau despre mâncarea vegetariană, dar avem dovezi clare care să arate contrariul. 

Mâncarea vegetariană poate să fie super delicioasă, dacă e preparată cu creativitate. Poți mâncare un burger bun în Suceava chiar și fără carne. Și ai încercat vreodată wok-ul vegetarian de la Container? Cele două sunt suficiente ca să te convingă să devii vegetarian. Anyway, cele două nu sunt singurele preparate cu care ne-am înarmat în meniul nostru.

Ce meniu vegetarian ți-au pregătit bucătarii Container

Așa cum știi, povestea Container începe cu dragostea pentru gustul bun. Aici vii să mănânci ceva care chiar îți lasă aromă în gură, te face să mai vrei, te satură și-ți aduce și aportul de nutrienți necesari. Așa am început, așa continuăm: cu dragoste de mâncare, am devenit adevărați gurmanzi. 

Poți vedea treaba asta și în noul meniu vegetarian pe care l-am pregătit pentru tine. Toate preparatele sunt gătite cu ingrediente proaspete și naturale. Nu folosim aditivi, nu folosim vegeta și ne folosim în totalitate de gustul ge-ni-al pe care ni-l dau preparatele naturale. 

Avem grijă ca toate combinațiile pregătite să fie unice & surprinzătoare. Meniul vegetarian nu face excepție de la aceste reguli.

Preparate din meniu vegetarian Container Street Food Suceava

Începem frumos, cum se cuvine, cu o salată vegetariană. Dacă simți că sărbătorile te vor face să exagerezi și ai vrea să te păstrezi pentru cozonac și sarmale, îți propunem salata vegetariană de la Container. 

Pe bune, nu te-ai aștepta să aibă un gust atât de bun. Conține un mix de salată proaspătă, roșii (cu gust, de grădină), castraveți, ardei, porumb și brânză Tofu. E prânzul și cina fresh de care ai nevoi și are toți nutrienții care să te țină plin de energie. Îi lipsește caloriile acelea multe, dar ele nu merg bine cu dieta. 

Burger veggie. Te poți bucura de burgerul ăla bun, clasic și fără carne. Vegetarienii știu bine de ce au renunțat la carne: că preparatele pot fi la fel de bune și fără ea. 

Pentru gustul acela exploziv de burger cu sos, asortat cu cartofi și o cola zero, am pregătit acest burger veggie. Găsești în el următoarele ingrediente: chiflă, pârjoală vegetală, brânză tofu, roșii, castraveți murați, ardei copt, salată iceberg, sosuri, sos barbeque. Spunem noi că nu trebuie să lași gustul acestui burger să treacă pe lângă tine, așa că te invităm la masă. 

Ce mai găsești în meniul vegetarian de la Container

Asta nu e tot, am pregătit pentru tine mai multe preparate vegetariene. La Container Street Food Suceava găsești și tortilla veggie. Conține tortilla tofu, legume proaspete și sosuri. Poți să-ți iei și un meniu de tortilla, care vine la pachet cu cartofi prăjiți și sosul casei. 

În meniul vegetarian de la Container Suceava mai găsești:

  • Veggie Burrito/Meniu: humus, brânză tofu, lipie, legume la grătar, sosuri/ cartofi, sosul casei;
  • spaghetti aglio ollio e peperoncio: spaghetti, usturoi, peperoncio, pătrunjel;
  • penne cu roșii și busuioc: penne, roșii, roșii cherry, busuioc, pesto Genovese;
  • wok vegetarian: orez, legume, sos soya;
  • falafel cu cartofi și sos: chiftele libaneze din năut, cartofi, sos usturoi.

Găsești detalii despre prețuri și cantitate pe site-ul Container Street Food Suceava. Întregul meniu îți stă la dispoziție și pe aplicația Container, pe care o găsești în mod gratuit atât în Google Play, cât și în App Store. 

meniu vegetarian
meniu vegetarian
Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația