Container

Mic dejun personalizat în Suceava

Mic dejun personalizat în Suceava

Mic dejun personalizat în Suceava

Spune o vorbă din popor că regulile au fost făcute pentru a fi încălcate. Așa că de ce ai respecta o regulă atunci când vine vorba despre un mic dejun în Suceava? 

Clasicele preparate pentru mic dejun au nevoie de puțină culoare și gust pe care doar tu le poți oferi. Așa că de ce să te mulțumești cu o omletă clasică sau americană când poți face propria ta omletă? Cum știm că alegerile tale sunt cele care te mulțumesc profund, te lăsăm pe tine să-ți prepari omleta. 

Înainte de a merge la birou, de a te apuca cu spor de To Do-ul zilnic și de a lăsa stresul să-ți creeze foame, îți propunem o omletă personalizată.

Mic dejun personalizat la Container Street Food Suceava

În Suceava, îți respectăm foamea. Cu foamea nu te pui, pentru că se dovedește a fi mai încăpățânată decât Jon Snow în ceea ce privește tronul. Așa că tot ce poți face e să o lași să-și facă de cap și, mai apoi, să-ți dea satisfacție. 

Îți propunem o omletă clasică, făcută din 3 ouă proaspete, naturale și pâine pârlită, alături de ce-ți mai dorești tu.

  • bacon, 30 gr, 3 lei;
  • șuncă, 30 gr, 3 lei;
  • mozzarela, 30 gr, 3 lei;
  • roșii, 50 gr, 2 lei;
  • ciuperci, 30 gr, 2 lei;
  • ardei, 30 gr, 2 lei;
  • măsline, 30 gr, 2 lei.
  • ton și porumb, 80/30 gr, 8 lei.

Combinațiile par infinite, așa e? Acum poți da ce gust vrei tu omletei tale. Poate fi veggie, sănătoasă, grasă, plină de nutrienți sau sățioasă. Alegerea este a ta. 

Ce mai găsești în meniul Container la micul dejun

Dacă te saturi de omletă și vrei diversitate și adrenalină și la masă, nu doar în viață, bucătarii noștri ți-au pregătit preparate variate pentru mic dejun. Înainte de a-ți întinde problema pe masă, sunt câteva date pe care ar trebui să le cunoști. 

Container Street Food Suceava folosește DOAR ingrediente de calitate. Nu facem, în nici un fel, compromis la calitate și preparăm mâncarea doar din ingrediente proaspete și naturale, proaspăt cumpărate de la piață. 

Nu folosim aditivi sau vegeta, așa că gustul ăla bun e de la mama natură. Pentru dimineți pe care să le începi din plin, am pregătit micul dejun Container + cafea. Ai 2 ouă, crenvusti 90 g, bacon 30 g, roșii 50 g, castraveți 30 g, măsline 30g, toast 60g. 

E genul de mic dejun care îți oferă toți nutrienții de care ai nevoie plus energia din cafea. Poți avea acest mic dejun pentru numai 25 lei.

Pentru gurmanzi și pofticioși, am pregătit o omletă cu bacon în tortilla plus cafea. Cu meniul ăsta, clar pleci mai determinat la muncă. Cu toate că e mai bogat caloric, toate ingredientele sunt naturale și nu fac decât să-ți aducă un bogat aport nutritiv. Acest preparat conține: 2 ouă, bacon 50 g, mix de salată 30 g, roșii 30 g, tortilla 90 g și costă 20 lei.

Ți-am pregătit și o omletă împăturită pentru zilele în care ți-e dor de gustul de acasă. Aici ți-am pregătit o farfurie mai verde, în cazul în care vrei să te ții de dietă. Omleta împăturită conține 2 ouă, bacon 50 g, mix de salată 30 g, roșii 30 g, tortilla 90 g și costă 20 lei. Cafeaua este inclusă în preț.

Tot în meniul de mic dejun găsești și ouă picante în chiflă. Preparatul conține 2 ouă, ciabatta 130 g, bacon 30g, mozzarella 30g, salată 30g și costă 20 lei. Nu în ultimul rând, poți opta pentru ouă poșate cu sparanghel și sos olandez. Preparatul conține 2 ouă, sparanghel 100g, toast 60 g, mix de salată 30g, sos olandez 30g, costă 20 lei, iar cafeaua este din partea casei.

Micul dejun îți stă la dispoziție pe site și îl poți comanda folosind numărul 0728 721 351. De asemenea, în aplicația Container, pe care o găsești în mod gratuit în Google Play și App Store, găsești toate preparatele marca Container Street Food Suceava.

mic dejun
Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația