Container

Mic dejun Suceava: ce ar trebui să mănânci ca să ai energie

Mic dejun Suceava: ce ar trebui să mănânci ca să ai energie

Mic dejun Suceava: ce ar trebui să mănânci ca să ai energie

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Drept urmare, am gândit un mic dejun Suceava care să-ți satisfacă poftele, să te trezească și să-ți ofere energie pentru întreaga zi. 

Nu e doar o vorbă din popor, micul dejun nu trebuie să lipsească din programul tău. Asta deoarece îi dă restart organismului și-l anunță că începe o nouă zi. 

Mai mult, așa cum bine știi, mâncarea eliberează dopamină în creier, iar dimineața ai nevoie de ea pentru cheful ăla de muncă.

Cum să mănânci corect un mic dejun Suceava

Specialiștii spun că e bine să mănânci prima masă a zilei în primele 60 de minute de când te-ai trezit. Și dacă ți se pare că nu poți mânca atât de devreme, răspunsul e simplu: bea un pahar de apă. Dacă-i pui și puțin lămâie e perfect.

Practic, paharul ăla de apă îți pune organismul în funcțiune, te hidratează și te ajută să elimini toxinele din organism. 

În câteva minute vei simți senzația de foame. Atunci te așteptăm să iei un mic dejun așa cum trebuie la Container Street Food Suceava. 

Nu orice fel de mic dejun, ci din acela care-ți dă restartul. Specialiștii spun că sunt câteva ingrediente cheie pe care trebuie să le introduci în masa ta de dimineață. Printre ele se numără oul, legumele și ovăzul.

Ouăle fac parte din mic dejunul clasic. Ele sunt pline de vitamina A, D și B12. Un ou are 8 grame de proteine, cam cât ai nevoie pentru o jumătate de zi. Mai mult, ouăle sunt o bună sursă de colină, importantă pentru ficat și creier. 

Fie că vrei omletă, ouă prăjite sau fierte, e important să le incluzi cât mai des în alimentația ta. 

mic dejun Suceava

Savurează un mic dejun plin de nutrienți

Tocmai pentru că știm cât de importante sunt ouăle pentru alimentație, mic dejun Suceava Container îți aduce preparate din nouă la primele ore ale dimineții.

Prin urmare, uite ce include micul dejun Container:

Ți-am pregătit un mic dejun clasic Container și puțin clasic românesc. 

Din masa asta nu doar că-ți iei nutrienții, dar îți iei și necesarul caloric al dimineții. 

Micul dejun Container Conține 2 ouă, cremvuști 90g, bacon 30g, roșii 50 g, castraveți 30 g, măsline 30g, toast 60g.

Da, e pe atât de delicios pe cât sună și îl poți comanda de aici.

Poți să alegi și o omletă cu bacon în tortilla. O variantă low calory, gustoasă și prietenoasă cu orice dietă. Mai ales dacă ți-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să scapi la calorii, omleta asta e ce trebuie. Conține 2 ouă, bacon 50 g, mix de salată 30 g, roșii 30g, tortilla 90g.

O găsești aici.

Mic dejun Suceava: sănătate în bucate

Un alt preparat pe care ți-l sugerăm să-l încerci dimineața este omleta împăturită. E clasica omletă, doar că mai gustoasă, cu un plus de verde în farfurie. 

Conține legume și alături de nutrienții din ou poți să consideri că ți-ai încărcat bateriile pentru jumătate de zi: 2 ouă, bacon 50 g, mozzarella 50 g, mix de salată 30g, toast 60g. 

Îți lăsăm un link rapid, ca să nu cauți foarte mult: omletă împăturită.

Dacă ești fan al mâncării picante, să o savurezi dimineața poate fi o idee excelentă. Sigur, nu e indicat să exagerezi, însă specialiștii spun că mâncarea picantă e drumul sigur către silueta aia perfectă care e prezentă peste tot pe Instagram. 

Asta deoarece mâncarea picantă accelerează metabolismul. În ideea asta am gândit micul dejun cu ouă picante în chiflă. Ai fibre, ai proteine și mai ai și șansa să fii mai aproape de corpul pe care l-ai visat.

Uite ce conține acest mic dejun Suceava: 2 ouă, ciabatta 130 g, bacon 30g, mozzarella 30g, salată 30g. Aici îl găsești.

Și, ca să vezi că pe bune suntem fani ai sănătății în bucate, ți-am pregătit și un preparat cu ouă poșate cu sparanghel și sos olandez. 

Farfuria conține 2 ouă, sparanghel 100g, toast 60g, mix de salată 30g, sos olandez 30g.

Toate preparatele le găsești în categoria Mic Dejun de pe site-ul nostru. 

Sigur, cum sandvișurile sunt la putere, găsești și câteva sugestii de acest fel.

Micul dejun e pe bune cea mai importantă masă a zilei

Dimineața, corpul tău are nevoie de un restart. Dacă tu nu-i oferi nutrienții necesari, el nu-și poate reveni așa cum trebuie. 

Iar dacă nu ești obișnuit să mănânci dimineața, amintește-ți că obișnuința se creează prin repetiție. 

Studii recente arată că dacă ratezi prima masă a zilei, ai șanse mult mai mari să devii obez. Asta deoarece spre seară, atunci când metabolismul tău încetinește, tu vei avea impulsul să-i dai de mâncare. Și știm cu toții treaba cu mâncatul târziu constant.

Nu uita că ești ceea ce mănânci, așa că ai grijă ca mesele tale să fie echilibrate și să conțină necesarul de nutrienți de care ai nevoie. 

Echipa Container Street Food te invită la masă. Așa cum știi, ești primit într-o atmosferă călduroasă, cu muzică bună și mâncare mai ceva decât la mama acasă. 

Aici ai parte de tratamentul gastronomic pe care ți-l doreai. 

Îți amintim că aplicația Container este lansată și că acum poți să-ți comanzi mâncarea preferată mai repede și mai simplu. 

Cum serviciul nostru de livrări domiciliu este bazat, ajungem la tine cât ai clipi. 

Aplicația despre care îți vorbim este gratuită și poate fi descărcată din App Store și Google Play. Ca să-ți fie mai ușor, lăsăm aici link-urile aferente: http://bit.ly/37jf3OZ   http://apple.co/2NbbMKz

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația