Container

Noul meniu de burgeri de la Container Street Food Suceava

Noul meniu de burgeri de la Container Street Food Suceava

Noul meniu de burgeri de la Container Street Food Suceava

Dacă e să recunoaștem vreo vinovăție, asta e: ne place burgeritul, așa că am pregătit un meniu nou-nouț de burgeri la Container Street Food Suceava. E nou, e mega bun și abia așteaptă aprobarea ta. 

Știi cum e, cu mâncarea nu te pui. Nici noi nu ne punem cu ea, deseori cedăm tentației. Și cum să nu cedezi când știi ce buni sunt burgerii de la Container? Mai ales acum, când am adăugat extra gust și extra explozie de arome. Noul meniu Container Street Food Suceava e hit și te așteaptă să îl încerci. Sosurile clasice, dulci, dulci- sărate și picante încă sunt vedete, dar avem și câteva noutăți culinare pentru tine. 

3 motive pentru care o să adori noul meniu Container

New is always better. Asta spune Barney în How I Met Your Mother, iar noi tindem să-l credem. Chiar dacă gustul bun rămâne mereu bun, sunt șanse să te plictisești de aceleași preparate. Așa că puțină culoare nu strică nimănui. 

Bucătarii noștri au gândit acest nou meniu în așa fel încât să poată păstra gustul clasic și să poată veni cu o nouă și surprinzătoare combinație de arome. 

Gustul te va da pe spate. Știi acei burgeri buni care te făceau să vii la Container Street Food Suceava de câteva ori pe săptămână cu prietenii? Ei bine, acum sunt și mai buni. Iau unii sunt dubli. 

Da, am adăugat și cantitate nu doar calitate. Deși știm că pui preț, în primul rând, pe calitate, cantitatea nu e nici ea de ignorat. Așa că acum la Container Street Food Suceava te așteaptă burgerii aceia excelenți în cantitatea potrivită: suficienți de mari încât să te saturi bine, dar să mai poți mânca doi-trei cartofi. 

Combinațiile sunt surprinzătoare. Chiar dacă burgerul tău preferat încă se află în noul meniu de burgeri Container, ți-am pregătit alte câteva sugestii plus câteva meniuri pe care sigur nu le poți refuza. 

burgeri
burgeri

Ce găsești în noul meniu de burgeri de la Container Street Food Suceava

Noul meniu de burgeri îți aduce mâncare pe repede înainte: gustoasă, naturală și la prețuri la care nu poți să-i reziști. Așa cum te-au obișnuit, bucătarii de la Container Street Food Suceava au pregătit câteva rețete delicioase. 

Îți reamintim că preparatele noastre conțin doar ingrediente naturale. Suntem fani ai ouălor de casă, ai laptelui natural și cu gust. Legumele proaspete sunt mereu prezente pe masă, gata să dea savoare burgerului tău. Nu ne place vegeta și nici nu adăugăm aditivi, așa că la Container vei avea mereu plăcerea gustului natural. 

Meniul nou a păstrat vedeta burgerilor: Totul sau nimic. Așa cum zice și numele, acest burger îți dă totul: chiflă proaspătă și caldă, carne de vită și bacon, ceddar, ou și legume (de alea fresh, așa cum știi). 

Burgerul Container vine la rând la defilare, cu un gramaj de 360gr, carne de vită, castraveți murați pentru gustul dulce-acrișor și salată iceberg. Asta ca să rămânem friendly cu dieta ta. Burgerii noștri nu sunt bombe calorice, sunt bombe de gust. 

Kings Burger îți aduce o savoare de nerefuzat de carne de vită combinată cu cașcaval, ardei copt și de acele sosuri care te fac să revii la noi. Poți oricând să optezi pentru un meniu de burger, care îți aduce și o porție de cartofi rumeniți și sos. 

Și, pentru că e perioada postului, am pregătit pentru tine un burger veggie cu pârjoală vegetală, legume și sos. Găsești tot meniul nou de burgeri de la Container pe site-ul nostru. 

Echipa Container e în alertă lângă telefon, gata să-ți preia comanda și să ți-o aducă repede-repede. Ne poți contacta la numerele disponibile pe site. Pentru o experiență cât mai facilă, am lansat și aplicația Container Street Food Suceava, pe care o găsești în Google Play și App Store, în mod gratuit. 

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația