Container

Obișnuiești să găsești acasă? Uite ce greșeli să NU mai faci – Container Suceava

Obișnuiești să găsești acasă? Uite ce greșeli să NU mai faci – Container Suceava

Obișnuiești să găsești acasă? Uite ce greșeli să NU mai faci – Container Suceava

Și tu obișnuiești să gătești acasă? Container Suceava îți spune ce greșeli să nu mai repeți ca rețetele să-ți iasă exact așa cum ai dori. 

Cu toții am dat-o în bară atunci când am vrut să găsim burgeri sau paste acasă și să aibă un gust  mai bun decât preparatele de la restaurant. Ca să nu se mai întâmple asta, sunt câteva greșeli pe care trebuie neapărat să le eviți. Dacă vei face asta, vei face preparate gustoase, fix așa cum îți place ție. 

Container Suceava: evită aceste greșeli atunci când gătești acasă

Bucătarii noștri spun că prima și cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor este să nu citească rețeta până la capăt. Cu atenție!

Și fă asta înainte să te apuci de gătit. Da, timpul este prețios pentru toți, dar dacă vrei rezultatul promis de rețetă, atunci ar trebui să te ții cu atenție de toți pașii pe care îi presupune. 

Fii atent la detaliile precum temperatura, ingrediente, cantitate. Citește tot, nu doar ingredientele de care ai nevoie. 

Și apoi, fii organizat. Dacă ți se întâmplă să ai prea multe farfurii și pahare pe masă, 3 tipuri de făină scoase sau toate ingredientele pe care le-ai găsit în frigider, nu vei face decât să fii mai zăpăcit. Organizează-te eficient, pentru că nu e neapărată nevoie să folosești mereu altă ustensilă sau alt bol. Spală-le sau refolosește-le când se poate. 

Gustă din mâncare atunci când e în proces de preparare

Pui sare la ochi? Sau mai adaugi condimente că așa ți se pare ție gustos? Ei bine, nu face asta. Gustă mâncarea în toate etapele ei să fii sigur că e condimentată corect. Doar atunci când ți se pare că lipsește sare mai adaugi puțin. 

Poate fi cu adevărat enervant să petreci măcar 2 ore să faci un tip de mâncare și să descoperi apoi că gustul nu e deloc bun. Gustă din mâncare înainte să fie gata, ca să te asiguri că este condimentată corespunzător.

În plus, este important să nu pui mai mult decât încape în tigaie. Dacă gătești chiftele, nu le pune pe toate deodată. Când alimentele sunt înghesuite, nu se gătesc uniform. În plus, nu se vor rumeni bine, ci vor ieși mai degrabă înmuiate. 

Asigură-te că totul se află la locul lui – Container Suceava

Nu te apuca de gătit dacă nu ai pregătite toate ingredientele. Sigur n-o să fie fun să ți se ardă ce ai în tigaie, în timp ce cauți un ingredient pe care ai uitat să-l pregătești. 

Înainte de a pune totul în tigaie, pregătește masa de lucru. Scoate și cântărește toate ingredientele de care ai nevoie. 

P.S: Gramajul este super important. Nu pune la ochi sau mai mult decât este cazul. Respectă gramajul dat de rețetă.

Să nu uităm nici de produsele expirate. Verifică toate condimentele pe care le ai și asigură-te că sunt în termen. În plus, cu toate că sunt în termen, e posibil ca aroma lor să se fi pierdut și să le folosești degeaba. Verifică-le aroma și textura și asigură-te că poate fi folosit. În multe preparate, condimentele fac diferența. Așa că să pui busuioc fără aromă e ca și cum nu l-ai pune deloc.

Container Suceava – Acidul, la fel de important ca sarea

Oțetul, lămâia sau vinul sunt la fel de importante ca sarea în preparate. Pentru un gust bun, asigură-te că folosești cantități potrivite de acid. 

În final, dacă ți-e poftă de ceva bunuț, cu care să nu dai greș, te invităm și te așteptăm în restaurant. 

Așa cum te-am obișnuit, bucătarii noștri fac treabă excelentă. În plus, poți oricând să comanzi mâncarea preferată de pe site sau din aplicația Container Street Food Suceava.

Scroll to Top
transport container 02
transport container 01
logo container negru
Descară aplicația