Poate cel mai bun burger din Suceava se găsește la Container

Poate cel mai bun burger din Suceava se găsește la Container

Poate cel mai bun burger din Suceava se găsește la Container

Da, poate cel mai bun burger de prin zonă e la Container Street Food Suceava și avem nenumărate motive să credem asta. Pentru început, să știi că fiecare burger are gustul lui, dar nu toți burgerii sunt pe gustul tuturor. 

Totuși, există anumite variante care sunt pe placul majorității (deși, să recunoaștem, toată lumea mănâncă burgeri). La Container am găsit rețeta perfectă și nu ne lăudăm singuri, ci îți spunem ce tot auzim de la clienții noștri. 

La localul ce apare falnic la intersecția din George Enescu, Suceava, unde accente colorate de artă contemporană te fac să simți un boost instant de energie și unde muzica ușor jazz, ușor dance, ușor modernă te face să dai din umeri găsești unul dintre cei mai buni burgeri din Suceava. Nu ne-am mai întoarce de unde am plecat pentru că știi cum e: atunci când dai de Cola nu te-ai mai întoarce la sucul la plic din copilărie, nu? 

Vorba multă e sărăcia omului, așa că hai să vezi și tu în rândurile care urmează cum se face că la Container găsești un burger așa de bun. 

Cum a apărut burgerul pe lume

Burgerul a apărut în America, așa cum apar majoritatea preparatelor: din curiozitate și din foame. Azi, nu există american trecut de vârsta copilăriei care să nu fi încercat măcar odată un burger. Este cea mai populară și întâlnită mâncare de pretutindeni. 

Azi, cei mai cunoscuți gurmanzi și bucătari străbat continentele în încercarea lor de a găsi cel mai bun burger. Bucătarii încearcă cele mai trăsnite rețete vrând să revoluționeze preparatul. Dar, cum simplitatea e cea mai sofisticată, așa și rețeta inițială de burgeri e printre cele mai bune. 

Burgerul a apărut pentru prima dată în America, în secolul 19. Un anume Hamburg era bine cunoscut pentru carnea sa de vită gătită drept chiftele. După numele inventatorului a veni și denumirea de hamburger și așa a rămas până astăzi. 

Primii burgeri erau serviți pe stradă, la bâlciuri și evenimente în aer liber prin anii 1900. Nu se știe cine a creat vinovatul preparat, însă s-a răspândit foarte rapid prin fast-food-uri și a fost asociat cu cartofii prăjiți. Așa se face că Mc Donalds a început să vândă cartofi, burger și suc. 

De acolo până azi, burgerul n-a făcut decât să „crească în sondaje”. Au fost create diferite rețete, iar azi preparatul e mai mult decât o mâncare de tip fast-food. Toate restaurantele au în meniul lor burgeri. Container Street Food Suceava a păstrat ideea inițială, gustul care te atrage de fiecare dată, dar a adăugat câteva note unice care fac din burgerul nostru cel mai bun preparat de prin zonă. Nu doar noi îl iubim, ci toată lumea face asta. În lume, există festivaluri de burger, zile speciale și evenimente festive pentru a celebra această mâncare faimoasă. Ce să mai, chiar și pe instagram e unul dintre cele mai fotografiate feluri de mâncare.

Rețete de burger la Container Suceava

Container Street Food a luat naștere din dorința de a crea un concept unic în Suceava. Așa că punem o notă personală în tot ce facem, inclusiv în rețetele de burgeri. Recent am actualizat întregul meniu Container pe care îl găsești pe site-ul nostru. 

Ca să-ți fie mai simplu să lași comanda ta, am creat și aplicația Container Street Food Suceava, disponibilă în Google Play și App Store. Aplicația e gratuită și îți permite să comanzi rapid mâncarea ta preferată. 

Până una alta, ne găsești și la numărul de telefon afișat pe site. Suntem pe fir lângă tine, gata să preluăm comanda și să o aducem cât ai zice burger. Între timp, uite ce burgeri te așteaptă la Container:

  • burger totul sau nimic, un preparat special pentru gurmanzii care se satură mai greu și au așteptări mari.
  • burgerul Container, preparatul care spune exact cum ne place nouă să mâncăm burgerii;
  • chicken burger;
  • veggie burger;
  • halloumi burger;
  • kings burger. 

De ce burgerii noștri sunt printre cei mai buni? Pentru că folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, naturale și proaspete. Pentru că nu folosim aditivi, vegeta sau alți potențiatori de arome. Pentru că punem preț pe gustul bun, natural. Pentru că avem un sos unic, creat chiar de noi care fac burgerul Container să iasă din tipare.

Am îmbogățit meniul nostru cu câteva preparate extra, așa că dacă încă nu le-ai încercat, lasă comanda ta în aplicație sau la numărul de telefon de pe site.

burger
burger
Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația