Container

Reduceri la happy hour la Container Street Food Suceava

Reduceri la happy hour la Container Street Food Suceava

Reduceri la happy hour la Container Street Food Suceava

Să mănânci bine nu mai e un moft, e o necesitate și tocmai de aceea Happy Hour de la Container Street Food Suceava îți oferă posibilitatea de a alege mâncăruri variate și hrănitoare nutritiv.

În secolul vitezei, orice se face pe repede înainte. Dacă recomandările specialiștilor spun că e important să ne acordăm măcar jumătate de oră pentru a mânca și a mesteca cu atenție, majoritatea oamenilor termină un burger în 15 minute. 

Recomandările nu sunt de evitat, mai ales pentru că digestia are loc mult mai dificil atunci când înghiți greșit alimentele. Și da, există un mod greșit de a mânca: rapid, fără a mesteca complet și din picioare sau dintr-o poziție incomodă. 

Mâncarea este, de fapt, relația corpului uman cu natura. Această relație, ca oricare alta, are nevoie de atenție. 

Dar dacă pauzele de la job sunt de 40 de minute, iar în 20 de minute ajunge comanda de la restaurant, atunci sigur nu ai posibilitatea de a mânca „așa cum scrie în carte”

În orice caz, echipa Container Street Food Suceava îți respectă foamea. Pe lângă meniul pe care ți-l punem la dispoziție ai șansa de a comanda rapid, la livrări, mâncarea pe care ți-o dorești. 

Având în vedere viteza despre care îți vorbeam mai sus și șoferii noștri de la livrări fac tot posibilul să ajungă la tine în cel mai scurt timp. Sigur, cu respectarea legislației rutiere în vigoare. Serviciile noastre de livrări la domiciliu în Suceava sunt prompte și gratuite. Nu-ți rămâne decât să ne spui ce-ți dorești, să achiți și să te bucuri de masă în confortul propriu. 

Container Street Food Suceava, restaurant cu respect pentru clienți

Nu e doar o vorbă: clienții sunt prietenii noștri. Știm, cu foamea nu e de joacă, așa că ea e în centrul activității noastre. Îți oferim preparate care să-ți bucure papilele gustative și care să-ți aducă curcubeu pe cerul gurii. Pe scurt, preparatele noastre sunt gătite natural și sunt cât se poate de gustoase.

Îți punem la dispoziție un meniu variat, cu diferite rețete din fiecare palier gastronomic. Astfel, la noi găsești atât preparate naturale, tradiționale, cât și preparate din categoria fast food. Fie că ești în căutare de o salată sau de un burger cu cartofi, găsești tot ce trebuie în meniul nostru. 

Suntem un restaurant din Suceava care oferim clienților ceea ce merită: mâncare de calitate. Astfel, toate ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, naturale și achiziționate de la producători locali. 

Facem piața de câte ori este nevoie, iar preparatele noastre nu conțin aditivi sau potențiatori de arome. Îți oferim mâncarea așa cum este ea: naturală și gustoasă. 

Bucătarii noștri pun toată experiența și dragostea de frumos în fiecare preparat, astfel încât să-ți prezinte un preparat care să te dea pe spate. 

Ca să-ți oferim întreaga experiență a unui restaurant de lux, îți punem la dispoziție un spațiu elegant și nonconformist, muzică bună și atmosferă de calitate. 

Mai mult, zilele călduroase le poți petrece pe terasa acoperită, situată în centrul acțiunii orașului. Poți petrece timp valoros cu prietenii, bucurându-te de experiențe gastronomice de neuitat, acompaniat de muzică bună. 

Happy Hour la Container Street Food Suceava

Pentru ca experiența ta în restaurantul nostru să fie cât mai plăcută, îți punem la dispoziție câteva oferte de nerefuzat în cadrul Happy Hour. Dacă sunt momente în care ai mânca două porții în loc de una, ei bine, avem reduceri frumoase care te vor convinge să faci asta. 

Astfel, rămâi și cu niște bani în buzunar sau poți opta pentru un suc sau o cafea. Găsești la reducere de 20%, între orele 11:30-14:30, de luni până vineri mai multe preparate semnate de Container Street Food Suceava. 

Uite care sunt preparatele de la Happy Hour de la Container Suceava 

Cheesecake cu fructe de pădure –  pentru zilele pe care le vrei mai dulci. Merge perfect cu o cafea la prânz și este la fel de prietenos și cu un pahar de vin pe seară.

Meniu chicken burrito –  cu carne pui, legume la grătar, sosuri, tortilla. Meniul vine la pachet și cu o porție de cartofi prăjiți și sos.

Meniu sweet chilli burger –  pentru zilele în care ai vrea ceva fast food, dar cu nu așa multe calorii. Și aici primești cartofi și sosul casei.

Penne cu ton – dacă ai nevoie de niște carbohidrați sănătoși care să te pună pe picioare, acest meniu e pentru tine.

Wok vegetarian –  dacă nu ești fan carne, dar ți-ai dori ceva cât se poate de gustos, wok-ul e pentru tine. 

Poți comanda oricare din aceste preparate cu o reducere de 20% în intervalul menționat sunând la 0728 721 35. De asemenea, poți comanda direct de pe site sau din aplicația Container. Aplicația se găsește atât în App Store cât și pe Google Play.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația