Container

Unde găsești cea mai bună mâncare din Suceava

Unde găsești cea mai bună mâncare din Suceava

Unde găsești cea mai bună mâncare din Suceava

Ai venit în Suceava și vrei să mănânci ceva delicios și care să-ți stingă foamea?

Container Street Food este locul în care ai vrea să nimerești. De ce?  Pentru început, așa ne transmit oamenii. Voi, cei care ați fost la noi și vă întoarceți de fiecare dată cu același zâmbet și poftă de bun. Voi, care apreciați ce facem și spuneți și altora. 

Voi ne-ați spus: Containter Street Food este unul dintre cele mai bune locuri din oraș. Așa că vă credem pe cuvânt. Iar voi, cei care încă nu ne-ați trecut pragul, să știți că ceilalți oameni au dreptate: suntem printre cei mai buni din Suceava. Încă de când am intrat în industrie, ți-am dat zilnic motive pentru a ne împrieteni. Ne-am dezvoltat constant, am învățat zi de zi, iar drumul nostru nu se oprește aici. Suntem în plină ascensiune și alături de tine sărbătorim în fiecare zi: cu mâncare bună de te lingi pe degete, atmosferă cozy, muzică live atunci când e nevoie, prieteni și zâmbete constante. Aici, la Container Street Food e un altfel de acasă.

Cu foamea nu e de glumă

Spunem asta pentru că, așa cum ți-am mai repetat, suntem mari gurmanzi. Apreciem frumosul peste tot, iar atunci când e în mâncare îl apreciem și mai mult. Așa că, la Container Street Food, îți prezentăm frumosul. În farfurie, așezat așa cum trebuie. Până atunci când, cu nerăbdare, zâmbet ușor în colț de gură și sunete de stomac furios la orizont, înfuleci tot din farfurie. Da, cu foamea nu-i de glumă și-ți mulțumim că ne-ai învățat să respectăm foamea. Am încercat rețete diferite și am combinat ingrediente până au ieșit cele mai bune rezultate. Mai mult, ingredientele noastre sunt mereu proaspete și tratate cu cea mai mare grijă. Bucătăria este sanctuarul nostru și tot ce facem acolo, facem cu respect pentru tine. 

Ce te așteaptă la Container Street Food?

Știu că am tot spus asta, dar noi te așteptăm cu zâmbete și gata să-ți preparăm ce poftești. De la burgeri, la pizza, salate și deserturi până la cocktailuri și băuturi fine, ți le pregătim pe toate.

Avem un meniul full, ca la carte, cu tot felul de preparate pentru apetite mari și foarte mari. Sigur, satisfacem și apetite medii și ne asigurăm că pleci cu un stomac fericit de la noi. Cum vremurile pandemice încă nu au trecut, am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului sars-cov-2. Te îndemnăm să respecți regulile în vigoare, să păstrezi distanțarea fizică și să nu uiți de spălatul cât mai des pe mâini. Ele sunt cheia către întoarcerea noastră șa normalitatea pe care o știam cândva. 

În altă ordine de idei, te așteptăm cu atmosferă prietenoastă, spații cool și terasă încălzită. Dacă vrei să te bucuri de primii fulgi care cad sau îți place să fumezi cât stai la vorbă, terasa noastră e pentru tine. Ea are o temperatură constantă de la 15 până la 20 grade celsius, prin urmare, nasul nu va îngheța acolo și vei putea să savurezi mâncarea comandată.

Ce ți-am pregătit?

E momentul să scoatem artileria grea. Avem pentru tine cei mai buni burgeri din Suceava, fără nici o îndoială. Bugerii de la Container Street Food vin cu o combinație surprinzătoare de arome și o explozie de gusturi, astfel încât sigur vei vrea să revii la noi. 

Burgerii noștri sunt făcuți, la început la foame, iar mai apoi au fost preparați ca și când chimiștii ar prepara un nou tratament revoluționar. Și, fără glumă, mâncarea e cea care ne unește și care este prezentă în toate etapele importante din viața noastră. Având o asemenea importanță, sigur că mâncarea trebuie să fie bună. Până să te convingă burgerii noștri, dacă ai alte pofte, îți recomandăm coastele din porc din meniu. Nu ne lăudăm, dar îți mulțumim că faci tu asta pentru noi. 

Mai mult, ți-am pregătit un meniu zilnic în valoare de 21 de lei cu cele mai bune preparate ale noastre. 

Dacă nu ai timp să răsfăiești tot meniul, nu te poți hotărî sau pur și simplu vrei să te lași pe mâna noastră, meniul zilei este pentru tine. De luni până vineri te așteaptă la doar un telefon distanță. Mai mult, la fiecare meniu comandat primești o doză de bere Ciuc Premium sau Radler, la alegere. Cele mai bune sugestii ale noastre se află în meniul zilei. Știm că pauza-i scurtă și că vrei să mănânci ceva bun și repede. Așadar, meniul zilei e aici pentru tine. Meniul zilei conține o sugestie de ciorbă, asortată cu pâine și, după gust, ardei iute și smântână. Pentru felul 2 îți propunem un burrito sau o ​ tortilla despre care am​ auzit că e cea mai bună din Suceava. Sigur, sugestiile sunt îmbogățite și înmulțite în fiecare zi, atunci când meniurile iau o altă formă. Pe www.containerstreetfood.com ​ găsești rețetele pe care ți le pregătim și, dacă ești genul hotărât suntem la un buton verde de telefon distanță: 0728721351. Hai la masă.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația