Container

Unde găsești un meniu copii echilibrat și gustos

Unde găsești un meniu copii echilibrat și gustos

Unde găsești un meniu copii echilibrat și gustos

Sigur că te-ai prins deja unde găsești un astfel de meniu copii: la Container Street Food Suceava. Știi că acei cartofi prăjiți într-o baie de ulei, alături de pâine albă, carne procesată și suc acidulat nu sunt cea mai bună variantă pentru alimentația copiilor tăi. 

Dacă ești în căutarea unei variante gustoase și care să te scape de junk, vino pe la Container Street Food Suceava. Încă de la început am pus preț pe mâncarea sănătoasă, bine făcută. Indiferent de preparatul pe care l-am ales, am făcut tot posibilul pentru ca acesta să fie unul cât mai natural și cât mai sănătos. Și, zicem noi, ne-a cam ieșit.

Da, treaba asta se întâmplă și cu burgerii. Ca să ducem munca de convingere până la capăt, uite câteva motive pentru care un meniu copii este sănătos și gustos:

  1. Folosim doar ingrediente fresh. Și acel moment când ai folosit un morcov mai vechi din frigider și a schimbat gustul ciorbei tale? Da, chiar dacă folosești legume contează de cât timp de ai. Tocmai de aceea facem piața zilnic pentru a avea constant ingrediente naturale și proaspete. Și nu vorbim doar despre legume, ci și despre alte ingrediente folosite.
  2. Folosim ingrediente naturale. Brânza, laptele, carnea și ouăle sunt luate de la producători locali, de încredere și care garantează calitatea. Așa se face că preparatele noastre sunt atât de bune. Folosim doar ingrediente naturale. Ele sunt super bune tocmai că mai scad din caloriile goale și-ți oferă o masă plină de nutrienți, de vitamine și de proteine. 
  3. Meniul fast food nu e junk food. Dacă celor mici le este poftă de o porție de cartofi prăjiți, cartofii noștri sunt safe. La fel e și în cazul burgerului: păstrăm gustul autentic, care te face să-ți fie poftă de un astfel de preparat, dar scoatem caloriile goale, suplimentare. 

Ce găsești la Container Suceava în meniu copii

Bucătarii noștrii au gândit un meniu echilibrat și sănătos, potrivit pentru nutriția copiilor. În meniul pentru copii vei găsi următoarele:

Crispy de pui cu cartofi și sos. Știi acel moment în care tu îți iei o Cola și niște cartofi scăldați în ulei, iar cel mic vrea și el? Ei bine, îi poți da varianta mai sănătoasă. Am pregătit pentru copilul tău crispy de pui proaspăt, cu cartofi gătiți în puțin ulei și sos. Este cea mai safe variantă pe care o poți lua pentru copilul tău, dacă-și dorește și el junk fook. Acest preparat conține crispy 180g, cartofi 180g, sos usturoi 30g.

Iar dacă tu îți iei un burger, e cât se poate de normal să alegi și pentru cel mic un burger. Așa că am pregătit o variantă de burger minion, sănătoasă și preparată din ingrediente naturale. 

Este vorba despre Meniul Minions Burger. Acesta conține: carne de vită 90g, cheddar 15g, roșii 30g, castraveți murați 30g, salată iceberg 30g, sosul casei & barbeque 30g, mini chiflă 65g + cartofi 180g + sosul casei 35g.

O altă variantă de burger pentru care poți opta pentru cel mic este cea de minions burger la 350g. Conține carne de vită 90g, cheddar 15g, roșii 30g, castraveți murați 30g, salată iceberg 30g, sosl casei & barbeque 30g, mini chiflă 65g. În meniul de copii vei mai găsi și varianta de nuggets de pui. 

Meniu pentru copii la Container Street Food Suceava

Cei mici, pe lângă faptul că sunt adevărați gurmanzi sunt cu adevărat pofticioși. Ca să nu-i refuzi celui mic bucuria de a mânca alături de tine, am pregătit aceste meniuri pentru copii. Porții mici, dar gust mare, asta a fost premiza noastră. 

Iar dacă vrei să te bucuri de o masă în familie, poți oricând să-ți comanzi mâncarea favorită de pe site sau din aplicația Container. Aplicația este la dispoziția ta în mod gratuit și-ți pune la dispoziție întregul meniu la tine-n buzunar. Ne suni, iar noi venim cât ai zice Container

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația