Container

Unde poți găsi cel mai bun burger din Suceava?

Unde poți găsi cel mai bun burger din Suceava?

Unde poți găsi cel mai bun burger din Suceava?

Lauda de sine nu miroase a bine, nu? Dar dacă ne-ar lăuda altcineva?
Un apetit mare este satisfăcut numai cu cele mai bune retețe, așa a luat naștere cel mai bun burger din Suceava.
Și nu o spunem noi, o spun clienții noștri:
„The tasty burgers and the very nice staf make your experience very pleasant. Vegan or non vegan, they have the top choice for you! If you are passing through Suceava or want to go out somewhere nice, here is the place to be!” – Elena H.
Îți spunem sincer, încercarea noastră de a face cel mai bun burger din Suceava a pornit din…foame. Știam că suntem gurmanzi și că și ție ți-ar plăcea să „te lingi pe degete” după un burger pe care să-l înfuleci fără să răsufli. Așa că am pornit la drum, am combinat rețete, am preparat sosuri, am gătit diferit carnea și uite că am reușit: „cel mai bun burger din Suceava”, așa ne-a transmis Iulian A. luna trecută.
Cu carne fragedă și gust suculent și intens, salată proaspără, brânză ușor topită și sos gustos, burgerii de la Container Street Food vin cu un gust unic și gata să-ți satisfacă pofta. Ca să te convingem, vezi mai jos cum pregătim cei mai
buni burgeri din Suceava și unde ne poți găsi.

Cum facem burgerii să fie cei mai buni?

Deja ți-am spus că suntem mari gurmanzi și că ne place mâncarea bună. Așa că dăm tot ce-avem mai bun ca mâncarea noastră să-ți placă și ție. Pentru că tu ai întotdeauna dreptate, te-am ascultat pe tine când ne-ai spus cât de bine să gătim carnea și ce sos să punem pe burger. Și ne-a ieșit. Fie că-i iei pentru mic dejun, prânz sau cină, burgerii noștri pot face față poftei tale. Și, dacă dieta e problema și n-ai vrea să te bați cu caloriile în plus, alege pentru a doua masă o salată gustoasă și plină de nutrienți, gata să te pună pe picioare.
Meniul Container Street Food Suceava îți aduce o varietate de burgeri, cu straie diferite, după cum preferi.
Nu mai e secret că elementul principal al unui burger bun este carnea și sosul. Așadar, avem grijă ca burgerii Container să fie preparați folosind carne proaspătă și gătită ca la carte: nici prea tare și nici prea încet, pentru un gust intens și fraged. Sosul nostru are numai ingrediente naturale și trebuie să știi că, așa ca tine, ne ferim de aditivi și tot ce nu poate fi numit natural. Carnea trebuie să fie curată și fără nici un fel de țesut, iar chifla este la fel de importantă. Cum jumătate din burger e chiflă, cea din urmă nu-i de neglijat.
Pâinea trebuie să fie de calitate, fără zahăr și aditivi din belșug. Cu cât mai naturală, cu atât mai bine, right? Îți mai garantăm prospețimea legumelor și umila noastră pricepere și dragoste pentru gătit și uite așa am ajuns să facem cei mai buni burgeri din Suceava.

Și, dacă vrei să faci un burger bun la tine acasă, uite de ce ai nevoie:
● carne de vită;
● condimente;
● sos barbeque și tartar;
● chifle proaspete;
● salată și legume;
● toppinguri, după gust.

Fă-ți propria rețetă de burgeri și vezi ce bucătar desăvârșit ești. Nu trebuie decât să toci carnea, să modelezi burgerii, după care să pregătești sosul barbeque. Îl poți face acasă sau poți să-l cumperi din magazin. Înainte să pui burgerii la gătit, fii sigur că toppingurile pe care vrei să le folosești sunt pregătite. Dă burgerii prin puțin ulei, pune-le condimente și pune-i pe grătar. După 5 minute, nu mai mult sau mai puțin, poți să-i întorci. După 10 minute poți să-i iei și poți pune și chiflelele pentru câteva minute. Așează burgerul în farfurie și
poftă bună.
Dacă n-ai timp să gătești sau vrei să mănânci un burger ca la carte, sună-ne pe noi și venim repede. Sau, te așteptăm la terasă, la soare și voie bună.

U respect your hunger?

Burger Totul sau nimic, King’s, cheesy sau veggie, le-am pregătit pe toate pentru tine și te așteptăm să le dai o notă.
Te așteptăm în Suceava cu o varietate de burgeri, pizza, tortilla, preparate din carne și deserturi. Muzica bună e la ea acasă, zâmbetele sunt la purtător și, întodeauna, voia bună este obligatorie. La fel și dezinfectarea mâinilor în perioada asta, pentru a putea să continuăm
să-ți aducem cele mai bune mâncăruri. Venim repede la tine, cu viteza vântului, cu mâncarea caldă și numai bună de înfulecat. Nu avem doar cei mai buni burgeri din Suceava, ci și o tortilla despre care am auzit numai de bine.
Ne găsești în Suceava, pe Oituz numărul 44. Sună-ne la 0728 721 351 venim cu comanda la tine.

Scroll to Top
Desktop 2
Desktop 1
logo container negru
Descară aplicația