Gustări carnivore în pâinici la Container Suceava

Gustări carnivore în pâinici la Container Suceava

Gustări carnivore în pâinici la Container Suceava

Vrei să mănânci ceva cu adevărat bun? Ia-ți starea de bine și haide la Container Suceava. În noul meniu ți-am pregătit câteva preparate care te vor face să exclami WOW fără rețineri. 

Gustările carnivore în pâinici sunt ceva la care visam de mult: preparate calde, gustoase, învelite în aluat fraged și moale, cu carne aromată și bine gătită și legume asortate la discreție. 

Lipie cu pui la Container Suceava 

Pe cât de simplu, pe atât de bun. Lipia cu pui e dovada că iubim să gătim, dar în special că iubim să gătim mâncare bună Cu piept de pui proaspăt și fraged, de la producătorii locali, ardei, ceapă, porumb, mozzarella și salată, lipia cu pui e fix ce trebuie în amiezile aglomerate sau serile prea pline de taskuri. Asortată cu sos spicy mayo, vei descoperi în curând noul tău preparat preferat. E doar 25 de lei și poate fi savurată în restaurant sau la pachet, la tine acasă.

Lipie cu vită

La fel ca lipia cu pui, doar că cu vită. Însă la ce nu te-ai aștepta e combinația de arome din care rezultă schimbarea asta. Când ți-e poftă de o lipie gustoasă și sățioasă, vino la Container Suceava și testează lipiile noastre. Garantăm că vei pleca mulțumit.

Container House Dog la Container Suceava

Când ai crede că nu mai putem inova în materie de preparate, Container Suceava lansează noul meniu. Container House Dog este dovada clară că inovația în materie de mâncare nu se va opri vreodată. O chiflă de hot dog, cu crenvurști de pui și de curcan, salată, fulgi de ceapă, castraveți murați și sosul casei, house dog-ul nostru devine cu ușurință atât gustarea ta preferată cât și cina. Uneori, merge perfect ca și mic dejun. Combinația surprinzătoare de arome sigur e pe placul oricărui gurmand, așa că nu-ți rămâne decât să-l încerci. 

Vino oricând la noi la restaurant sau dă comandă de Container House Dog la tine acasă, prin intermediul aplicației noastre gratuite. 

Instagramabil, așa că vino cu telefonul pregătit

Noul meniu de la Container Suceava nu doar că e grozav de bun, dar arată super bine în poze. Mai ales noul Insta Cheesy Bread, o combinație uluitoare de lipie, mozzarella, bacon, piept de pui și roșii. Înainte să-l încerci, fă-i rapid o fotografie și dă-ne tag pe Insta. 

O altă încercare reușită din meniul nostru este Fresh Chicago Dog, un hot dog emancipat, upgradat. Cu alte cuvinte, mai bun decât orice alt hot dog gustat de tine până acum. E cu crenvurști din curcan și pui, asortat cu legume și sosul casei. 

Când treci pe la noi, testează neapărat și lipia cu legume coapte. Perfectă pentru vară, ușoară dar sățioasă, lipia cu legume e prânzul de care ai nevoie în zilele agitate. 

Te invităm la Container Street Food Suceava să încerci noul nostru meniu și, dacă vrei să testezi preparatele noastre de la tine de-acasă, trebuie doar să descarci aplicația noastră – Container Street Food Suceava. Este disponibilă în mod gratuit în Google Play și App Store și e cea mai bună scurtătură către o masă gustoasă.

Scroll to Top
logo container negru
Descară aplicația

Echipa noastră se mărește

Cautam colegi la bucatarie , ajutor de bucatar , part time delivery si piccolo . 

Cu sau fără experiență